Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek bejövök neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki? vagy csak alapból normális? 17l

Figyelt kérdés

Van egy haveri társaságom 17 éves lány vagyok, van barátom is (nem akarok provokálni senkit a kérdéssel) előre leszögezném, nincsenek elvárásaim hogy ilyen meg olyan legyen. De nem rég megismertem ott egy elég jóképű srácot, nagyon magas, izmos, határozott, egyébként szingli...tök jól elbeszélget velem, meg nyilván érett gondolkodású 29 éves, ami nagyon tetszik benne...első beszélgetés után bekövetett instán, vissza is követtem, majd bejelöltem facebookon is (nem tudom miért) és kb ennyi.

Likeolja minden képemet hát őszintén én is az övét, de igazából nem ír rám hogy akarna valamit, de amikor találkozok vele meghív alapból piára, és nagyon normális mert a barátomat is azonnal vele is rendes...nagyon szeretem a barátom, de kicsit eljátszottam a gondolattal hogy milyen lehet ezzel a sráccal lenni. De szerintetek ha a párommal is normális akkor engem csak barátnak tekint?

Köszi a válaszokat!

2022. ápr. 17. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy többet akarna tőled.
2022. ápr. 17. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Én a párodat sajnálom kicsit.
2022. ápr. 17. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak egy normális srác, nem hiszem hogy akarna valamit tőled.
2022. ápr. 17. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak normális veled, barátként tekint rád.
2022. ápr. 18. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!