Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem vagytok elsők a párotoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagytok elsők a párotoknak? Mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Több mint egy éves kapcsolat, és azt vettem észre mostanában, hogy párom feljön reggel, én már írtam neki, de meg se nézi. Semmi jó reggelt, nem is konyít rám. Előbb megy instára, ír barátnőinek, stb. Van, hogy egyáltalán nem is ír, csak órák után. Érdemes mondani neki? Vagy engedjem el a dolgot, felesleg ezen pörögni?
2022. ápr. 17. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Engem is zavarna..szerintem érdemes lenne neki említeni.A problémákat jobb megbeszélni, így te is megnyugodhatsz, és a későbbiekben nem lesz ebből több konfliktus.
2022. ápr. 17. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagyok mindig, mindenben első. És ő se nekem. Szerintem ez így normális.

Törődünk egymással, szeretjük egymást, de nem sajátítjuk ki egymást, és nem várunk 24 órás figyelmet.

2022. ápr. 17. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Júúúj hát a jó kapcsolat ismérve természetesen az, hogy mikor ír rám instán.

Én reggel felkelek, írok a férjemnek és amíg nem válaszol instán, addig jóreggelt se vagyok hajlandó köszönni neki.

Kex helyett belájkoltatom vele az új képeimet.

Ha akar valamit írjon rám messengeren, ne kérdezgessen már, hát mit képzel.

amúgy is egész nap az instán kell lógnia, ne is dolgozzon, csak lógjon az instán.

ez a normális

2022. ápr. 17. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen természetes, hogy rajtad kívül is van élete. De ha téged ez zavar, akkor beszéljetek róla.

Ja, és konyítani valamihez azt jelenti, hogy érteni hozzá.

2022. ápr. 17. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy neki is van élete, de az fura, ha sosem te vagy az első.
2022. ápr. 17. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!