Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő fiúk! Ha egy fiatal, gyönyörű lány, aki pont az ideálotok aki minden szexuális vágyatokat maradéktalanul kielégítené, csapná nektek a szelet, lefeküdnétek vele?
Nem, mert nem véletlenül van mellettem a barátnőm, akit szeretek.
19F
Csak úgy nem. Ha nagyon bejönne a lány, és tényleg nem bírnék magammal, akkor inkább szakítok, minthogy hátbatámadjam a barátnőm.
21F
Elsőnek elgondolkoztam kicsit és mondtam volna egy bizonytalan igent. Utána látom, hogy akkor mikor van barátnőm. Na úgy már semmiképp.
Hiába teljesítenén szexuális téren minden vágyam, lenne benne mindenben, hiába lenne az "ideálom", ha egyszer nem vele vagyok együtt.
Először is azért gondolkoztam rajta, mert kapcsolaton kívűl nálam nincs szex. De ha ennyire akar valamit, akkor talán össze jöhetnénk. De így, hogy barátnőm van kizárt. Őszintén ha az életem múlna rajta akkor se csalnám meg a párom, akit szeretek.
Persze, simán lefeküdnék vele. Igazából nem lenne gondom belőle. Nyitott kapcsolatban élek. Szóval nem kellene utána magyarázkodnom... Ha egy ilyen nő lenne a kapcsolatom... Nem lenne szükségem másokra is a barátnőm mellett. Sajnos nem összopntosulnak megannyi jó tulajdonságok egyetlen emberben. Legalább is én nem találtam...
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!