Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy szakítani, ha már nagyon összenőttünk?
Ez addig okoz majd gondot, amíg valamelyikőtök meg nem ismer egy új embert. Gyorsabban fogtok szakadni, mint gumipapucs a kutyafog alatt. Csak legyél vele őszinte és ne hitegesd. Vége.
Ha pedig nem tudtok megegyezni a kutyán, akkor bízzátok a szerencsére: pénz feldob, a nyertes viszi.
nekem azt javasolták, hogy ha úgy érzem hogy nekem a párkapcsolat kevesebbet ad mint amennyi energiát belefektetek és ha nem érzem jól magam, akkor jobb a korrekt körülmények közötti szakítás, mint tovább sínlödni.
A te kapcsolatod inkább úgy hangzik mintha eltünt volna már a szikra és mintha beletörödtetek volna ebbe a helyzetbe. Nem tudom mennyire tudod elképzelni, de inkább az érzéseket fel szeretnéd éleszteni, és újra élvezni a kapcsolatot, vagy inkább eleged van ebböl, csak a közös dolgok tartanak össze.
Vagy az is lehet hogy így renben van? (Szerintem nem, mert akkor nem kérdeznéd)
Ha tényleg csak a hobbik és a baráti társaság tart össze benneteket, akkor alméletileg úgy is lehet szakítani, hogy (jó)barátok maradtok (a nagyszüleimmel volt így).
Mindenesetre jó ezen elgondolkozni, föleg azon, hogy mik tartanak össze és hogy barátokként is lehet ezeket a dolgokat folytatni, és ami a legfontosabb, belszélgessetek ketten el, és mondjátok el egymásnak hogy miket gondoltok az egészröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!