Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom de folyamatosan más lánnyal álmodok elmúlik ez?
Van párom átlagos a kapcsolatunk...semmi különleges persze azért szeretem. De van az egyetemen egy szőke csaj aki mocskos mód tetszik, akárhányszor meglátom feláll rá, néha szünetbe azért megyek csak ki a teremből hogy lássam őt...persze nem csak nekem tetszik mert az a tipikus dugni való csaj, az összes osztálytársamnak tetszik amúgy...maga a természete sem rossz okos, csöndes, meg alapból jó a kisugárzása. Egyetlen egyszer beszéltem vele eddig, akkor sem lényeges dologról, de miközben beszélt szó szerint meg akartam csókolni (persze nem tettem meg).
Amúgy is szerintem a suli legjobb nője szóval nem sok értelme van vágyakozni érte, de mindennap valami szexuális álmom van vele, ez elmúlik? Mert már kicsit idegesítő is az egész amúgy...lehet szerelmes vagyok belé?
Persze ezt a párom nem tudja mármint hogy tetszik ez a csaj meg hogy ennyire.
Most akkor egyetem vagy suli? Mert nem tiszta.
De amúgy egyszerűen ebbe a lányba vagy szerelmes.
Nem tudsz mit csinálni ezzel az érzéssel, sajnálom. Rosszul van kitalálva a rendszer. Az lenne jó hogy ha valakinek megvan a párja, akkor megszűnne vágyakozni más nők irányába.
Viszont lehet annyi eszed hogy átgondold hová vezet ez. Valószínűleg sehova.
Régebben azt mondták erre az érzésre hogy az ördög műve és elégették a boszorkányokat. Persze csak ha nem hagyta magát. A barátnőd helyében én is szomorú lennék, de az őszinteséget jobban díjaznám.
Az vigasztaljon, hogy a feltűnően szép lányokkal általában nagyon sok a gond. Folyamatosan jönnek a vetélytársak, a barátok is kacsintgatnak rá. Még ha egy angyal, akkor is tudni fogja hogy bármikor talál helyetted mást. Mindig ott a feszültség.
Maradj annál akinek te vagy az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!