Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lennék képes még lefeküdni valakivel?
Jó kérdés. Had kérdezzek én töled.
Beszéltél a szüleiddel a szexröl? Vallásos vagy? Összefoglalnád kérlek 2-3 mondatban, hogy mi az a szex?
Ha ezekre válaszolsz, lehet, hogy hasznosabb választ fogsz kapni a te kérdésedre is.
1. Szüleim sosem hozták szóba a témát, mindig tabu volt és ha mégis beszéltek róla akkor is csak annyit hogy az bűn, rossz dolog, hogy a prostik mocskos, szemét emberek, hogy nem szabad adni magunkat senkinek. Na meg ha valami azzal kapcsolatos dologról beszélt anyám, apám mindig rászólt hogy "NANANA! a gyermekek előtt nem beszélsz ilyen csúf dolgokról" én akkor már voltam 14, a tesóm meg 20. Én most 18 leszek, a tesóm már 23 és még mindig nem feküdt le senkivel. Belénk nevelte apánk hogy az mocskos, rossz dolog, és szégyen ha valaki csinálja. Ezért nem mernék meztelenül lenni egy fiú előtt mert nagyon szégyellném magam és azt amit csinálok, mégjobban. Nem szeretném mocskosnak érezni magam és legfőképp szégyenkezni nem szeretnék utána.
2. Szüleim vallásosak, én nem, viszont úgy lettem felnevelve.
3. Én szerintem semmi értelme nincs a szexnek. Annyi hogy élvezetes,de egyébként nem sok értelme van és én teljesen jól megvagyok nélküle is.
Mi az undorító mocskos dolog a szexben?
Megölsz vele valakit? Vagy rászakad a plafon valakire hogyha szexelsz?
Apád nem normális, ahhoz képest, hogy mocskos dolognak tartja a szexet, mégis sikerült 2 gyereket csinálnia 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!