Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ilyenkor mit tettél volna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tettél volna?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Az első 1 hónapba néha felhozta a régi barátját, hogy én mennyivel jobb vagyok mint ő. Mennyivel jobban nézek ki stb. Néha mondjuk amikor elvittem valahova kajálni mondta, hogy mekkora szerencséje van velem mert az előző sose csinált ilyet. Kb összesen magától max 4-5 alkalommal hozta fel de akkoris csak engem dicsért. Mióta megkérdtem, hogy ne. Azóta egyetlen egyszer sohase. Titeket ez zavarna?
2022. márc. 23. 20:04
A kérdező szavazást indított:
Nagyon gyerekes ilyeneken gondolkodni
Nincs ebbe semmi
Még nem tette túl magát
31 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Aki arra szavazott, hogy még nem tette túl magát. Fejtse ki légyszíves.
2022. márc. 23. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, dicsért téged, de neked így is szarul esett, hogy felhozta az exét, ezért megkérted, hogy ne beszéljen róla, és most nem beszél róla.

Megértette, hogy neked ez szarul esett, hiába szánta dicséretnek, így már nem hozza fel, nehogy megint szomorú legyél miatta.

Az utolsó kérdés nem tudom kire vonatkozik. Az zavarna, hogy felhozza az exét vagy az, hogy már nem beszél róla, mert megkértem rá?

2022. márc. 23. 21:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy a kapcsolatunk elején hozzá hasonlított róla beszélt. És lehet valaki azt gondolja, hogy ez normális. Vagy, hogy még nem tette túl magát és amiatt hasonlított hozzá. Azóta már eltelt pár hónap. Nem tudom eldönteni túl e tette magát már akkor vagy nem.
2022. márc. 23. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeeintem az ember akarva akaratlanul is összehasonlítja a kapcsolatait. Akkor is ha már túltette magát rajta. Szerintem korábban sem hiányolt az exét, meg most sem, simán csak úgy látja hogy veled jobb.
2022. márc. 23. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Nincs ebben semmi.:)
2022. márc. 23. 23:56
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

Új kapcsolatban az ex nem téma.

Főleg nem összehasonlítási alap.

Unintelligens, sértő a nyílt hasonlítgatás.

Azt jelenti, hogy még nem törölte.

2022. márc. 24. 01:58
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
Nem túl értelmes a kérdésed. Úgy jöhet le valakinek ,hogy zavar a hiánya a hasonlításnak.
2022. márc. 24. 02:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Illetve még 1 volt ezt kifelejtettem a kérdésből. Ez is ugyanúgy a kapcsolat legeleje. Valahogy felhozodott a téma a férfiak viselkedéséről. Hogy mennyire legyen kedves meg segítőkész stb. És nekem úgy esett le mintha az előző barátjára gondolt volna, hogy az egy tökéletes férfias viselkedés. Többször is elmondta nekem, hogy mennyire rossz az egész belsője viszont tudtam, hogy van 1 dolog ami tetszik neki benne. És itt már tudtam, hogy valószínűleg erre gondolt. Ezt is csak egyszer hozta fel még a legelején azóta nem. Nem tudom, hogy ez alapján mit gondoljak.
2022. márc. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!