Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy tökéletes nő egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Tudom mindenkinek más de kivancsi vagyok minden gondolatra,még ha alap dolgok is.2022. márc. 18. 18:29
4/11 A kérdező kommentje:
Nem is tudom miért vártam normális választ🤣🤣
2022. márc. 18. 19:26
5/11 anonim válasza:
A 2. szerintem tök normális válasz.
De amúgy ja mindenkinek más.
De ha konkrétat akarsz hát tessék:
Valamilyen szinten egy érdeklődési kör
Jófej, szép
Szeret főzni
Mindig tud újat mutatni
Nem veszekedős, problémás
Stb sbt
6/11 anonim válasza:
Egy dolog a sok közül:
Úgy vár otthon, hogy meglepi kaját készít.
7/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy tökéletes. Mindenkinek más az elvárás. Ha valaki tökéletes, akkor az az egyetlen hibája, hogy tökéletes.
8/11 anonim válasza:
Én olyan lányt keresek aki értelmes, lehet vele beszélgetni, akivel van közös érdeklődési körünk. Nem szeretem a plázacicákat, inkább legyen otthonias, ne legyen büdös neki a munka (nekem sem az). Külsőre szerintem felesleges leírnom milyen típusú lányokhoz vonzódok, de ez is egy fontos dolog, hogy vonzónak találjam.
Így hirtelen kb ennyi jutott az eszembe :D
9/11 anonim válasza:
Hány éves nőről van szó kérdező?
10/11 anonim válasza:
nem manipulál, nem használ ki anyagilag és érzelmileg, nem sajátít ki, nem lóg rajtad/nem várja ezt el 0-24ben, nem lehetetleníti el azt hogy az ember normálisan viselkedjen, találkozzon a barátaival, nem változik meg rossz irányba a kapcsolat alatt az ember, motivál, megért, támogat, elfogad, engedi hogy saját életet éljen az ember, engedi hogy az ember saját magával is foglalkozzon(én idő), nem kefél félre, nem egy hárpia, jól süt, főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!