Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexuálisan nem érzem hogy vonz, lehet még jó
kapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki egyébként egyáltalán nem csúnya, nem erről van szó. Jól néz ki külsőre is, de belőlem nem vált ki nagyon semmit.
Viszont van valami ami nem mindennapos nagyon tetszik a jelleme, csendes, cuki, kifejezetten jó társaság, tetszik a stílusa is és érzem hogy nagyon jó barátnő lenne, érzelmes is és éppen ezért bántani sem szeretném, de ennyi..meg egyszer álmodtam vele.
Most még csak barátok vagyunk meg likeolgatjuk egymást, de nem tudom talán jobb is ha így marad?
2022. márc. 16. 19:55
1/8 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Annyi különbséggel hogy én érzek valamiféle szexuális vonzalmat de olyan mintha ez ellen az érzés ellen dolgozna a tudatom. Nem vagyok éppen a toppon, van 1-2 problémám köztük párkapcsolattal is lehet emiatt nem merek lépni és nyitni felé. De én is érzem ha ránézel hogy amúgy aranyos, és megvan az érzés hogy szerintem jól kijönnénk. Szerintem egy randit mindenképp megér, nem mindenki kezd el őrülten vonzódni a másikhoz néha kell valami plusz lökés. Én arra jutottam a magam dolgával, hogy én belevágok nagyon rossz dolog nem sülhet ki 1 randiból. Szerintem gondolkodj el rajta mert ha inkább hagyod akkor meg utána úgy fogod érezni hogy baszki ez is egy kihagyott lehetőség volt.
2022. márc. 16. 20:05
2/8 anonim válasza:
Ha el tudjátok képzelni a kapcsolatot szexuális vonzalom nélkül, akkor persze. Én több éve vagyok úgy párkapcsolatban, hogy a párommal mindketten aszexuálisak vagyunk, vagyis egyikünk se vonzódik senki iránt szexuálisan, így értelemszerűen egymás iránt sem. A kapcsolatunk más fajta vonzalmakra épül, pl. romantikus, esztétikai, érzelmi vonzalom is van benne.
2022. márc. 16. 20:26
3/8 anonim válasza:
Még nőként is azt mondom, hogy nem. Néhány hónapig lehet elvagy így vele szexuális vonzalom nélkül, de előbb-utóbb vagy téged, vagy őt fogja ez zavarni, így hosszú távon nem fog működni.
2022. márc. 16. 20:56
4/8 A kérdező kommentje:
3 én is így gondolom amúgy sajna, csak kár hogy ezeket nem érzem viszont más lánnyal.
2022. márc. 16. 21:03
5/8 anonim válasza:
Hacsak nem vagytok aszexuálisak, akkor nem... Vagy ő fog félre menni, mert te nem akarod őt, sőt ezzel az önbizalmát is rombolod vagy te csalnád meg olyannal, aki megmozgatja a fantáziádat.
2022. márc. 16. 21:13
6/8 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk úgy alakul hogy ő többet is akar mit mondjak neki? Az elég b..is hogy "lehetnénk csak barátok" stb.
Már eldöntöttem hogy nem akarok vele kapcsolatot, csak elég sokszor össze futunk azért.
2022. márc. 16. 21:29
7/8 anonim válasza:
Hát ha többet akar mondd meg neki hogy te csak barátként tekintesz rá, soha nem is gondoltál többre, ezért fura lenne ha most így komolyabbra fordulna.
Ez kb az hogy legyünk barátok, de kevésbé buzısan xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!