Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha mar nem szeretem a baratom annyira?
Figyelt kérdés
A baratommal 1 honapja vagyunk együtt, tudom kevés idő ez, de a baratom nagyon normális es jószívű fiú. Mindent megtudok vele beszélni, és nem szoktunk vitatkozni se. Az exem 1 hete szakított a barátnőjével és azota en ugy erzem hogy nem szeretem a páromat annyira. Miért lehet ez? Az exem az nagyon toxikus volt, nem engedett ezt meg azt, nagyon sokat veszekedtunk. A 2 fiu egymasnak az ellentéte megis ugy erzem hogy valamennyire meg szeretem az exem de mégse. Mit csináljak? :((2022. márc. 11. 14:38
1/5 anonim válasza:
Ilyen ez a kamaszkor... annyi hülyeséget csinál az ember, és nem hallgat másokra. Menj a saját fejed után, és tanulj a hibáidból...
(amúgy meg eszedbe ne jusson újra összejönni exeddel!)
2/5 anonim válasza:
Lehet nem heverted ki még az exedet...szerintem nem szerelmes vagy belé, hanem szimplán f..ztudja :D de szerintem sem menj vissza hozzá, semmi értelme ...
3/5 anonim válasza:
Nem vagy túl az exeden, feleslegesen jöttél össze a mostani sráccal. Nem kéne tovább hülyíteni és kihasználni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem sem vagy túl rajta, de a szakítás még elég korai lenne szerintem.
5/5 anonim válasza:
Ennyiből megmondani az okot nehéz lenne, de az őszinte kommunikáció segíthet. Beszéld meg a problémáid a barátoddal.
Ja, és az exed nem opció szerintem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!