Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok ! Igaz, hogy csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ! Igaz, hogy csak a pénzre hajtotok ?

Figyelt kérdés
+kocsira
2022. márc. 8. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

#5: Épp fordítva van a tapasztalatom szerint.

Manapság középiskolában a lányok 80% nem jön össze olyannal, akinek nincs egy autója. Nálunk 12-ben 10 lány volt, közülük asszem 6-an voltak kapcsolatban, egyikük egy évfolyamtársával, a másik 5 pedig 25-35 éves férfiakkal, mert nekik volt már kocsijuk és pénzük. Romantikusan hangzik, hogy egy tini nem várja el a gazdagságot, csak az a baj, hogy ez nem igaz. 25-30 éves kor körül szoktak a lányok rájönni, hogy ha megtartják az elvárásaikat, akkor egész életükben egyedül lesznek, ezután szoktak csak annyit elvárni a leendő párjuktól, amennyit ők is tudnak nyújtani. Innen már nem igazán számítanak az anyagi javak, annyi elég szokott lenni, hogy önállóan képes legyen eltartani magát a férfi.

2022. márc. 9. 15:07
 12/14 anonim ***** válasza:
37%

Hát vannak aranyásók bőven, de szerintem jóval nagyobb probléma az, hogy manapság a lányoknak az számít, hogy kivel mutatnak jól az instán. Viszonylag kevés maradt, aki azért van veled, aki vagy.

Én személy szerint nem tartozom túlságosan a szép fiúk táborába, de hát a genetikámról nem tehetek.

Évekkel ezelőtt mondhatni közel kerültünk egymáshoz egy lánnyal, és amikor jelét adtam, hogy igenis szeretnék valamit, akkor meglepődött és az arcomba vágta, hogy "néztél már tükörbe?" Persze otthagytam a francba. Később bocsánatot kért, mitöbb volt egy csók is jóval ezután, de az is olyan volt hogy megteremtődött a helyzet, megcsókoltam-visszacsókolt, majd egy pár másodperc után meggondolta magát. Irtó kellemetlen volt, csak ott ültünk egymással szemben kussban, aztán elköszöntünk. Ééés én persze voltam olyan hülye hogy ezekután még nem adtam fel, egészen addig, amíg összejött egy másik sráccal.

2022. márc. 10. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem mindenkire igaz.
2022. márc. 10. 07:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de azért eléggé kiábrándító, ha egy srác a randin nem tud kifizetni pár száz forintot egy kóláért, és ezért órákon át kell sétálgatni a sötétben és a hidegben...még úgy is, hogy saját fogyasztást fizettem volna - ez egy konkrét randi tapasztalatom.

Ha ez azt jelenti, hogy a pénzre hajtok, akkor vállalom.

2022. márc. 10. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!