Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire vagytok "elsők" a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok "elsők" a párotoknak?

Figyelt kérdés

Például reggel írtok egymásnak jó reggelt üzenetet? Párommal szokásunk, de pl ma is előbb láttam, hogy instán aktív, le se szarta az üzenetem azóta. Elég rosszul esik, hogy én jó reggelt, szép napot kívánok, Ő pedig megnézni sem képes.

Csak engem bántanak ennyire az ilyen apróságok, én tolom túl? Néha kevésbé érzem fontosnak magam

2022. márc. 8. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek fontosabb, van akinek nem. Neked fontos, párodnak nem annyira. Mindkettől teljesen normális, de ha ennyire zavar akkor beszéljétek meg.
2022. márc. 8. 09:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nőnap van és meg akar lepni? Ezért egy kicsit hanyagol,hogy hatásosabb legyen....
2022. márc. 8. 09:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fontos vagyok neki. Úgy általában, nagy dolgokban én vagyok az első. De nem mindig és mindenben.

Engem pl. nem érdekelne, hogy nem ír azonnal, hanem valami mást csinál reggel. Csak akkor lenne gond, hogy sose válaszolna, nem foglalkozna veled. De most egy alkalom miatt így kiakadni???

Szerintem ez túlzás.

2022. márc. 8. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre válaszolva: igen, te tolod túl.

Ha állandóan csak veled foglalkozna, rajtad lógna, minden egyes rezdülésedre reagálna, az abnormális lenne.

Ahogy a részedről is az, hogy ilyen szinten elvárod a figyelmét.

Ha ilyen apróságokon ennyire felhúzod magadat, rövid időn belül az agyára fogsz menni. Nem csak neki, másoknak is.

Az, hogy más dolgok is léteznek számra rajtad kívül, nem jelenti azt, hogy nem szeret és nem értékeli a kapcsolatotokat. Kicsit le kéne lazulnod!

2022. márc. 8. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Reggeli cirógatás, puszi és elkezdem a reggelem. Amúgy meg bedugom a fülem és azt se hallom mikor felkel.
2022. márc. 8. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azóta van valami fejlemény, kedves kérdező? :)
2022. márc. 8. 15:38
 7/9 NTBS ***** válasza:
100%
Volt olyan, akinek teljesen és volt akinek nem. 36 F
2022. márc. 8. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem tesz jót egy kapcsolatnak, ha nincs egy kis szabad tere a másiknak. Lehet hogy felnézett instára, aztán visszadőlt még egy kicsit aludni. Vagy lehet látta az üzeneted, de aztán megakadt a szeme egy macskás videón és elfelejtette hogy írtál.

Egyáltalán miért elvárás, hogy mindenre egyből reagáljon?

2022. márc. 10. 01:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Van, hogy fél napig nem beszélünk. Ő felkel, elmegy dolgozni, nem ír, mert reggel még nem akar felkelteni a csippanással, utána meg dolgozik.

Én felkelek, elmegyek egyetemre, hazasétálok aztán addigra vagy ő, vagy én megkérdezzük, hogy mi újság.

2022. márc. 10. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!