Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez lehet megcsalás jele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet megcsalás jele?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat kell dolgoznia,amivel nincs probléma nyilván, aztán jött az hogy mindig más haverjához, vagy épp rokonhoz ment át, de szinte már állandóvá vállt. Néha írt egy egy üzit hogy mindjárt jön, csak tesójánál van. Felhívtam, kinyomta merthogy beszélgetnek. Kérdeztem hogy írni legalább tudna-e, amire annyi hogy jelenleg nem és elköszönt, ahányszor hívtam már ki volt kapcsolva a telefonja is. De ha fel merem hozni hogy más van e a dologban akkor kérdezgeti hogy miért nem bízok benne, és hogy ne feltekenykedjek, meg próbál lelkiismeretfurdalást okozni hogy abbahagyjam.Talalkozni is ritkán tudunk, mert kicsit messze lakunk egymástól.. A talit is ebben az utóbbi egy hónapban már halogatja mert hogy otthon kell segíteni+munka... Nem tudom eldönteni hogy igazából én reagálnám túl, vagy valami tényleg nem oké.. Messengerébe benne vagyok, néha ránézek de nem beszélget lányokkal..

2022. febr. 19. 15:41
 1/6 anonim válasza:
53%
Le buktattad
2022. febr. 19. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Mármint?
2022. febr. 19. 18:44
 3/6 anonim válasza:
50%
Ugyan így viselkedett az utolsó párom... Sajnos így hívom mert az volt... Hirtelen sok kifogás, mindig valahol van de nem veled. Kinyom és amiket írtál még... Elég figyelem fwlkelto
2022. febr. 19. 18:59
 4/6 anonim válasza:
90%

Elég érdekesek a kifogásai valóban.. DE! Miért vagy benne a messengerében? Egy jó kapcsolat alapja a bizalom - ez így pedig nagyon bizalmatlannak tűnik.

Mióta vagytok együtt és mennyi idősek vagytok?

2022. febr. 20. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyilvan, ha dolga van akkor dolga van. A dolog onnantol santit, hogy kinyom erre meg meg is irja ,hogy "nem tud irni"..

A helyedben nem alapoznek megcsalasra ilyen feltetelek mellett. Az biztos, hogy ember szamba sem vesz ami elegge into ok.

2022. febr. 22. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
MEGCSAL
2022. febr. 23. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!