Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem hogy ez miért ilyen fontos. Csak én vagyok így ezzel?
A párommal nem régóta vagyunk együtt (2 hónap) és ő folyton nyúz azzal hogy legyen kint neten közös képünk vagy hogy legalább csak insta bioba jelöljük meg egymást. Én nem szeretném semmit se kirakni a netre a kapcsolatomról mert párszor volt már ilyen és amikor vége lett akkor mindig olyan rossz volt leszedni a képeket...szóval nem szeretnék már apszolult semmit megosztani így neten a kapcsolatomról:/
Nagyon gáz ez? Vagy csak szimplán én gondolkodom rosszul?
Lányok nálatok miért van az hogy a netre ki akartok rakni közös képeket meg közös biot?
Én 18F ő 16L
Én lány vagyok.
Szerintem (és sajnos én is így vagyok vele :D) a lányok úgy érzik, ha a srác kirak egy nyilvános fotót, akkor téyleg komolyan gondolja. 🤷♀️
Gondold át aztán dönts, te hogy érzed.
Nekem volt egyszer egy randipartnerem, akivel kvazi “ossze is jottunk” par napra, es mar az elsok kozt nyomatta hogy instara kell kep, hogy mindenki lassa, mert allitasa szerint ha nincs kinn, nem is letezik:D mindezt egy huszoneves emberrol kepzeljuk el.
Szerintem nagyon gyerekes ez a kipakolas, en azt tapasztalom a legtobbszor hogy azoknak (nem mindenkinek) sok esetben a legrosszabb a kapcsolata akik kipakoljak. En pl sose raktam ki, nem is akartam. A jelenlegi parom se ilyen, egyszeruen nem erdekel minket, hogy a kulvilag fele bizonyitsam mennyire boldog vagyok.
Egyszeruen nojetek fel es eljetek a kapcsolatban, ne a kipakolason gondolkodjatok, mert magatoknak kell megfelelni.
Egyebkent storyt neha kirakok, es lam csak azok reagalnak akik eddig is tudtak a valo eletben is hogy egyutt vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!