Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy a barátja megcsalta velem?
Itt nincs szó bosszúról. Joga van tudni lánynak az igazat.Igen, fájni fog neki ,de én inkább élnék fájdalomban mint hazugságban ....
Amugy hany eves vagy kerdezo?
Szerintem holnap ráírok és elmondom neki, legalább az én részemről ezt letudom és tovább lépek.
Most lettem 17
Na szóval elmondtam neki tegnap és amúgy először tök jó volt, ugye van bizonyítékom arra hogy mi ismerjük egymást amit meg is mutattam neki és hitt is nekem, meg egyébként nagyon kedves volt nem is ertettem hogy mit keres egy ilyen palival.
Aztan aznap este ramirt még, hogy nem talizunk-e ezt megbeszelni aztan ugy voltam vele hogy miért ne, elmentem és lattam hogy ott a fiu is aztán itt már gondoltam hogy ennek nincs értelme. Végig mondta nekem a pali hogy én ezt kitaláltam és hogy nem ismer engem és ez nem lepett meg, de így láttam hogy a csaj elkezd neki hinni és az lett a vége hogy megbocsájtott neki mert elvileg nemtudja hogy kinek van igaza.
Sajnálom amúgy a csajt de en már nem akarok neki magyarázkodni többet, az én részemet letudtam. Most úgy is mindhárman tudjuk hogy mi az igazság de szegény lány olyan szerelmes hogy inkább elhiteti magával is hogy a fiunak van igaza. Engem meg már annyiszor megbántott hogy csak el akarom felejteni az egészet, remélem egyikük se fog keresni többet.
Köszönöm azért mindenkinek a tanácsokat, nem bántam meg hogy elmondtam neki.
Te megtetted, amit lehetett, és a lehető legegyenesebb gerinccel tudsz távozni a dologból. Teljesen jól csináltad, kár is lett volna beleállni.
Szurkolok, hogy hamar túllegyél ezen a kis görcsön, és találj egy normális srácot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!