Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt az exem?
Ez még tavaly júniusban volt, ballagáskor. Ekkor fejeztük be a gimit, én és az exem is (évfolyamtársak voltunk). Még kilenc tizedikes korunkban jártunk, amit eléggé elbalfaszkodtunk mindketten, de utána ő nagyon megsértődött rám azért mert keveset beszéltünk, kevés időt töltöttem csak vele (inkább a barátaimmal lógtam ezért csak heti egy napot szántam rá) és szakított velem. Próbáltam vele kibékülni egyszer-kétszer, de vagy totál sértve válaszolt, vagy eggyel később már nem is válaszolt. Úgyhogy a kapcsolatunk teljesen megszűnt, csak hébe hóba köszöntünk egymásnak satöbbi. Viszont ballagáson odajött hozzám, hogy szeretne velem beszélni kettesben. Furcsálltam nagyon de belementem. És akkor elkezdte mondani hogy sajnál mindent, ezt nem azért mondja mert bármit akarna tőlem már, csak annyira utálja hogy ilyen kellemetlen lett a kapcsolatunk. És hogy sajnálja amiért nem válaszolt a legutóbbi üzenetemre (amit egy évvel azelőtt küldtem), csak hogy akkor még nem volt túl rajtam és nem akarta kínozni magát azzal hogy beszélünk. Meg hogy nem akar úgy elballagni hogy ilyen rosszban vagyunk, és szeretne legalább egy fokkal kellemesebb kapcsolatot. Aztán adott egy muffint, ami szalaggal át volt kötve, ajándékba. Eléggé le voltam döbbenve, de beleegyeztem a kibékülésbe, meg is öleltük egymást. Rám mosolygott és lelépett. Azóta nem is beszéltünk, de nekem fúrja az oldalam, hogy ez az egész dolog mögött lehet e mégis csak valami? Azért csinálta mert akart még tőlem valamit? Szemétség volt e ez tőle?
19 fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!