Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri Magyarként leállni egy Román
lánnyal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár hete Matcheltem egy Román lánnyal aki Nagyváradon lakik tolem vegulis csak olyan 150km. Azonban nincs jogsim. A lényeg, hogy egy igazán szép lányról van szó. Magyar lányok közül ritkán húz jobbra hasonló. És ráadásul ez a csaj nem előítéletes, lehet vele beszélgetni. Akár mélyebb dolgokrol is. És tök kedvesnek is tűnik. Magyarul nem tud, Angolul igen. Én is tudok nagyjából Angolul de még nem folyékonyan. De alapból megakarom tanulni azt a nyelvet. Pláne, hogy most érettségizek belőle. Tehát a kommunikációval nem lenne sok bajunk. Viszont jogsi nélkűl Romániába jutni. Vagy fordítva. Főleg, hogy én meg nem szólalok Mordori nyelven. :D Egyátalán. De pl Nagykanizsára vagy Sopronba simán elmerek utazni bármikor full egyedul. Mivel ezek az országban vannak. És tudok tájékozódni. De az már nem Magyarország. Bár örülnék ha Észak-Nyugat Románia. egyszer vissza kapnánk és Dolj megye is jo lenne nekunk. És azért egy hónapba legalább 3-4 alkalommal találkozni kéne. Vagy ugy is irhattom, hogy hetente 1X. Tudta, hogy Magyar vagyok mert a Tinder fiókomba oda van írva, hogy Egerben lakok. Valójában csak elég közel lakok Egerhez. Csak azt írtam be mert ha leérettségizek valószínű oda fogok menni tovább tanulni. És egyébként is gyakran járok oda. Elvileg azon a környéken ahol ő él sok a színes bőrű ember. És bunkók is a fiúk. Ezért is húzott jobbra. A másik baj pedig az, hogy szüleim azok ilyen tipikus alja, rasszista gondolkodással vannak meg áldva. Anyukám leginkább a Romákat utálja már nagyon. Mivel a Covid szerinte miattuk (is) van. Apukám pedig azt mondta, hogy Cigány, Szlovák, Román, Szlovén illetve Szerb származású lánnyal nem örülnének ha össze jönnék. Mert apám kamionozik és azt állitja, hogy ő eddig mindenhol kivétel nélkűl csak aljas. Románnal és Szlovénnel találkozott. Idézek “A Románok és a Szlovének azok mind g*ci. A szlovákok, szerbek is tulnyomoreszt azok velunk. Mert szerinte tiszta szívükből gyűlölnek minket Magyarok. Az előbbi 2 nép még jobban. Én igazából tudom, hogy nem ez dönti el a dolgot. Hiába más a kulturájuk. Attol meg biztos vannak köztük szerethető emberek. És sok barnabörű Román egyébként sem cigány. Tehat nekem ilyenek a szuleim. Anyam inkabb borszin alapjan itelkezik. Apam az alapjan, hogy valaki Román vagy éppen Osztrák. Mert az Osztrák az állítása szerint rendes mind.
Az osztrákok is lehetnek ugyanolyan parāsztok mint a(egy pár) románok.
Szerintem ha a szüleid így itélnék meg hogy két szót se váltottak vele, szüleiddel lenne a gond.
Románok szinte olyanok mint a magyarok, vannak gėcık és vannak tényleg szerethető emberek.
Kicsit sok lényegtelen dolgot leírtál, de hogy minek...
Ha tudtok találkozni, szerintem próbáld meg vele, megéri!!!
2022. jan. 28. 18:36
2/6 anonim válasza:
A 150 km másik országhoz képest nem sok, de mondanom sem kell hogy csak ahhoz képest, egyébként baromi messze van. Ha itt lenne Magyarországon, akkor se tudnátok rendesen találkozni.
Én biztos nem folytatnám, mert kva messze van, de ha nektek így jó, akkor meglehet nézni. Amit megpróbálnék így megbeszélni, hogy tudtok-e egy közös pontot találni ahol összefuttok, például Sopronban ahogy írtad. Ő is utazik, te is, így kvittek vagytok. Lehet más város is, csak mondtam egy példát.
Hosszútávon persze ez nagyon kevés lesz, még ha az össze is jön.
2022. jan. 28. 18:57
3/6 anonim válasza:
#2 Nagyon hülye vagyok bocsi, megkavartak az osztrákok :D Lényeg hogy a román határhoz közel valami másik városban.
2022. jan. 28. 19:09
4/6 A kérdező kommentje:
#2 Már nem azért de 150 km még annyira nem nagy távolság. Attól is függ persze, hogy 2 óra alatt jutok el oda vagy 4 óra alatt. Az ilyen felfogású embereket nem igazán bírom. Még nem volt nőm de rengeteg olyan embert ismerek ahol egy városban lakik 2 szerelmes pár mégis van olyan mikor csak hétvégén találkoznak
2022. jan. 28. 19:44
5/6 anonim válasza:
Engem a román lányok kerülnek s a magyarok szeretnek. Szerintem csak azé kedvelnek minket távoli személyek, mert nem ismernek! S ha össze jövünk is egyel, akkor úgy kell viselkedni ahogy kiadtuk magunkat a facebookon, vagy a tinderen. Ígértél hűséget? Légy hűséges....Azt mondtad neki hogy kiartó vagy? Légy az.....Nem szoktál hazudni?.....Ne hazudj....és minden szépet amit igértél azt tartsd be! Én például megígértem neki, higy 3 éven belül mire végez az egyetemmel én kimegyek oda egy jegygyűrűvel a zsebemben hozzája....s erről senki nem fog tudni lebeszélni csak ő!
Mert ha szakítás lenne a vége, akkor elfogadnám és szabadon engedném, mert tudom hogy nem azé enged el mert nem szeret, hanem azért mert ez a kapcsolat nem megvalósítható számára és gyenge ehezz, hogy ezt ő kitudja bírni!
2022. febr. 1. 11:47
6/6 anonim válasza:
Hiú ábrándokat kergetsz! Nagyon sok a hátráltató tényező, főleg a rasszok. Egy év múlva már nem is emlékszel a lányra. Most nem hiszel nekem, tudom. 20 alatt én is hasonló voltam, sőt még rosszabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!