Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam hogy tetszik a barátnője...miért kezdett el hajtani rám?
Van egy csaj aki már régóta tetszik, nem vagyok félős már rég elmondtam volna neki élőben is, de sajnos más körökben mozgunk.
Aztán egy baráti társaságban (véletlenül) elmondtam hogy ezt a lányt én meg akarom szerezni. És pont ott volt egy másik csaj is aki egyébként engem leszart eddig végig, haverom mondta hogy össze hoz vele egy randit nekem...de nem is ez a lényeg.
Hanem ezután ez a lány aki hallotta hogy tetszik nekem ez a csaj, elkezdett hozzám dörgölözni (kicsit piás volt) meg ilyenek...elkezdett velem beszélgetni stb, egyébként amikor hallotta hogy tetszik nekem ez a csaj azt mondta "az a r..banc"? Lehet meg akarja gátolni hogy én vele össze álljak valamiért?
Ezt a lányt eddig nem is ismertem szóval nem értem az egészet.
Női rivalizálás, meg akarja mutatni hogy jobb csaj mint aki tetszik neked.
Kérdés hogy valóban így van e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!