Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz az hogy a fiú akivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az hogy a fiú akivel lehet öszejövök ő 165 cm én meg 174? 17L

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen. Tegnap ment el mellettem egy meghitt pár, a lány egy fejjel volt magasabb. Semmi sem számít, csak a szerelem. Ezt tanuljátok már meg végre.
2022. jan. 2. 20:37
 2/10 anonim válasza:
87%

Ne kezdj vele!

A srác jobbat érdemel, mert ha szeretnéd, akkor nem ezen görcsölnél.

2022. jan. 2. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nincs ezzel gond, de ha zavar, akkor hagyjad
2022. jan. 2. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem gáz, mindent lehet, mindent szabad, ami nem árt másnak.
2022. jan. 2. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz.

Max annyi, hogy nem indultuk jó esélyekkel, ha ilyenekkel foglalkozol.

2022. jan. 2. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Az a gáz h ilyet kérdezel.
2022. jan. 3. 12:01
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Kidöntve minden fát meg lehet mászni!
2022. jan. 5. 10:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ez téged zavar, akkor ez tényleg probléma. Persze ezt a problémát te magad csinálod, de ha ez nagyon zavar téged, akkor nem oldja meg annyi, hogy "nem számít". Én is ismerek olyat, akinek van ilyen becsípődése, hogy a fiú nem lehet nála alacsonyabb, és nem is kezd nála alacsonyabbakkal. Ez rendesen megnehezíti az életét, mert hát nem egyszerű manapság normális párt találni, és így még jobban csökkennek az esélyei. Mint ahogyan te is csökkented ezzel az esélyeidet arra, hogy találsz egy normális párt magadnak.
2022. jan. 5. 15:07
 9/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, sőt, aranyos. Én egymagas vagyok a barátommal (vagy 1-2 cm-el ő magasabb) de hogyha magasított talpú cipőt veszek fel akkor jól láthatóan magasabb leszek nála, amit és különösen szeretek és neki sincs vele soha baja. És simán lehet hogy még nőni fog a barátod és kissebb lesz a különbség. Szóval szerintem ne aggódj, ha szeretitek egymást akkor minden más nem számít!
2022. jan. 7. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
felső polcot eléri :)?
2022. jan. 13. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!