Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy kapcsolatban lenni hogy nem vagyok szerelmes?
Van egy lány akivel tervezgetjük hogy össze jövünk, de én egyáltalán nem érzek iránta semmit...persze tetszik, szeretek is vele beszélni, és őszintén jobbat nem is találnék jelenleg. A természete is nagyon jó nem az az idióta k..va.
Működhet úgy a dolog hogy egyébként nem szerelmes az ember?
Ha elmúltál volna 40, túl egy házasságon,néhány kudarcon és nem nagyon van lehetőség ismerkedni, akkor azt mondanám,hogy esetleg próbáld meg.
De tini kategóriában?
Mi a franc olyan sürgős?
Tervezgetjük,hogy összejövünk..
De nem érzek iránta semmit..
Ez már sz.rul kezdődik.
Innen akarsz felépíteni valamit, amitől azt reméled,hogy boldoggá tesz?
Mi fog motiválni?
Az,hogy jelenleg nincs jobb?
Te magad sem tudod,hogy mit szeretnél és a másiktól azt várod,hogy majd ő erőlködjön, hátha megszereted?
Szerencsétlen nő.
Van esély arra hogy közben beleszeretsz, de ha nem, akkor csak az a biztos hogy rossz vége lesz. Legalábbis hosszútávon tuti. Nekem szar volt ilyenbe belemennem régebben, mert közben megismerhetsz olyat, akibe tényleg bele tudsz szeretni, vagy csak simán rájössz hogy nem működik és aztán őt bántod meg a szakítással miközben kedveled.
De ez csak az én véleményem/tapasztalatom!
Minden lehet, csak nem érdemes.
Akit nem szeretek, undorodnám, ha hizzám érne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!