Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi ideig lehet titokban tartani egy fiút a szülők elől?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 11:58
1/11 anonim válasza:
Minél komolyabb a kapcsolat, annál nehezebb. Szerintem 1-2 hónapig még lehet, de utána már kezdene nehézkessé válni a titok.
2/11 anonim válasza:
Attól függ milyen komoly. Ha csak szexkapcsi akkor akár évekig is. Ha komoly kapcsolat, közös nyaralásokkal akkor nem sokáig.
Miért akarod titkolni?
4/11 anonim válasza:
Inkább mutasd be nekik, akár szervezzetek a te és a fiú családjával közös programokat stb. Így sokkal nyugodtabb és felszabadultabb leszel.
5/11 anonim válasza:
Szülőktől függ. Körülbelül addig ameddig nem döntötök úgy, felválaljátok a kapcsolatot.
6/11 anonim válasza:
Rá fognak jönni, legkésőbb akkor, amikor már jön kifelé a gyerek.
8/11 Meton válasza:
Érdemes addig titokban tartani, amíg el nem dől, hogy lesz-e jövőtök. Olyat ne mutass be, aki csak rád akaszkodott. Persze ha szexelni is akartok, akkor nem lesz sok választásotok. Vagy költözz egy másik városba, akkor titokban tudod tartani.
9/11 anonim válasza:
Hááát! Ha már elkezd emelkedni a menyecske kötője, azt már nehéz titokban tartani. :)
De szerintem egy jószemű any előtt nehéz ezeket a dolgokat titkolni.
Szerintem is - bár nem ez a kérdés -, miért kell titkolni?
10/11 anonim válasza:
én is ezt akarom megtudni, hogy minek kell titkolni? (a szülők nem akarnák vagy mi?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!