Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek az normális hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális hogy barátnőm beszél más fiúkkal is fb-n?

Figyelt kérdés

Engem speciel zavar elmondtam már többször nem egy két vita volt már belőle.

Ő mindig azt mondja h így úgy nem kell más neki stb amit nm hiszek mert akkor nm beszélne más fiúval. Másik meg az, hogy mi se úgy kezdtük h össze jövünk

2021. dec. 25. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Idegenekkel? Az szerintem is gáz.
2021. dec. 25. 20:38
 2/6 anonim válasza:
78%
Szerintem normális, lehetnek ismerősei, haverjai. Szerintem teljesen rendben van ha az ember kommunikál másokkal is. Ha meg ennyire nem bízol a saját barátnődben, nincs sok értelme a kapcsolatotoknak.
2021. dec. 25. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem, az a normális, ha már párkapcsolatban van még útba igazítást sem ad ellenkező nemű emberrel, bojkottálja a férfi tanárok óráit, kizárólag női orvosokat keres fel, és szervezi a külön női buszjáratot, nehogy zavarjon téged ha egy férfi leül mellé, netalán rá mer nézni, vagy ami még rosszabb, egymásra mosolyognak.

Ha szereted, bízol benne.

Ha nem bízol benne, csak birtokolni akarod.

2021. dec. 25. 20:42
 4/6 anonim válasza:
100%
Ez függ attól, hogy milyen jellegű a beszélgetés, milyen gyakran beszél egy-egy fiúval. Idegenekkel veszi fel a kapcsolatot vagy ismerősökkel. Teged hanyagol emiatt? Sok sok kérdés merül fel. Van amelyik esetében gond, de van amikor nem.
2021. dec. 25. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Beszél más fiúkkal is?

Ezt nem is értem, a helyedben tuti kivágnám a nyelvét, mit képzel már magáról hogy beszélni mer másokkal is???

2021. dec. 25. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha direkt ismerkedés céljából beszél velük vagy soha nem beszélt még az adott srácról, de egész nap beszélnek, akkor már kezdhetsz félni. Viszont, ha haver, régi osztálytárs, gyerekkori barát stb. akkor meg nincs jogod megsértődni. Nekem is vannak lány barátaim és lány kollégáim is, a páromnak is férfiak, akikkel napi kapcsolatban vagyunk, ez teljesen más.
2022. jan. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!