Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a gázabb?
A lányok hamarabb érnek az a nemi fejlődésre utal, hogy ők hamarabb lesznek általában termékenyek, mint egy fiú. Ilyen szempontból nem értem miért előny tizenévesen ismerkedésnél, hogy nekik már biológiailag lehetne éppen gyerekük.
Csak sokakat bezavar, hogy az "érett" szót esetleg érzelmi és hagyományosan értendő intelligenciára is használjuk. Ebben pedig nem fejletebbek a lányok. Ezt inkább az egyén határozza meg és nem pedig a nemi hovatartozás.
Nekem meg fiúként nem jönnek be a fiatalabb lányok. Hiába múltam már 20, most is csak nagyon nagyon speciális esetben vagyok együtt fiatalabb lányokkal, amúgy az idősebbek jönnek be. Ez lehet így van mind a két nemnél, hogy van akinek az idősebbek jönnek be. Ha nem lenne az a nőknél, hogy bizonyos kor fölött már komplikáltabb a gyerek vállalás már rég együtt lennék egy 35 éves nővel.
Azonban lányoknál nagyon fontos az, hogy mi az ami menő, mi az ami ciki és ennek függvényében is hozzák meg a döntéseiket. Itt is annyi olyan kérdést lehet látni, hogy jézusom 2 évvel fiatalabb a srác, hogy most mi legyen??
Persze kivételek mindíg vannak. Pl nálad se hiszem, hogy csak divat lett volna és ha beleszeretsz egy fiatalabba akkor esélyt sem adsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!