Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jelent valamit? Nem szeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit? Nem szeret már? Esetleg csak én tolom túl?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel ha chaten beszélgetünk, mostanában könnyen átsiklik egy-egy szeretlek felett. Este ha köszönünk el, reggel a jó reggelt üzenetnél, vagy csak ha napközben elköszönünk pár órára, mindig hozzá szoktam tenni, hogy szeretem, imádom, hiányzik, vagy éppen amit érzek, és ez tényleg szívemből szól. A napokban viszont könnyen előfordul, hogy nem is reagál rá, elég rosszul esik. Szerintetek mitől lehet? Szimplán rossz napja van, nincs olyan hangulatban? Ő már nem így érez? Esetleg én tolom túl?

#szerelem #üzenet #Átsiklik
2021. dec. 8. 07:40
 1/6 anonim válasza:
100%
Könnyen lehet, hogy Te tolod túl a szeretlek-et. Nem mindenki szereti az ömlengő nyálas romantikát. De az is lehet, hogy elmúlt a rószaszín köd.
2021. dec. 8. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Én szinte soha nem mondom.

Barátom üzenetben nagyon ritkán. Inkább szóban.

Számomra a szavak semmit nem érnek ha nincsenek tettek.

Tapasztalat. Volt olyan kapcsolatom, ahol az exem naponta többször elmondta, hogy szeret, de közben elhanyagolt.

De én az elején sem mondtam, szóval nálatok bármi lehet, az elsőnek teljesen igaza van. Lehet csak megunta, de lehet, hogy másképp érez.

Személyesen hogyan viselkedik?

2021. dec. 8. 08:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Személyesen továbbra is odavan értem, imádjuk egymást, viszont távkapcsolat, és heti egyszer találkozunk. Mikor üzenetben beszélünk, néha mintha más emberrel chatelnék
2021. dec. 8. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ezek a jelek után lett vége a kapcsolatomnak, mert már nem szeretett, csak nem akart az egésznek véget vetni!Aztán erre én rájöttem, mert láttam, hogy az exével kavart...
2021. dec. 8. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam kihagyni a szeretlekek meg hasonlók viszonzását, ha valamiért kicsit mérges vagyok a páromra/sértettnek érzem magam.

(Tudom, nem jó tulajdonság ez részemről. Van, hogy a párom nem is adott okot rá, csak én úgy érzem/beleképzelem…)

Megbánthattad valamivel? Talán úgy érzi, nem voltál elég érdeklődő az irányába? (Pl. csak röviden, keveset üzengettél)

Persze, ha a beszélgetéseitekben másban is megnyilvánul, lehet csak kezd kiszeretni belőled (vagy rosszabb esetben másfelé kacsintgat)

2021. dec. 8. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezer oka lehet, ennyiből nehéz megmondani. Viszont az fontos, hogy nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.
2021. dec. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!