Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit? Nem szeret már? Esetleg csak én tolom túl?
Én szinte soha nem mondom.
Barátom üzenetben nagyon ritkán. Inkább szóban.
Számomra a szavak semmit nem érnek ha nincsenek tettek.
Tapasztalat. Volt olyan kapcsolatom, ahol az exem naponta többször elmondta, hogy szeret, de közben elhanyagolt.
De én az elején sem mondtam, szóval nálatok bármi lehet, az elsőnek teljesen igaza van. Lehet csak megunta, de lehet, hogy másképp érez.
Személyesen hogyan viselkedik?
Én akkor szoktam kihagyni a szeretlekek meg hasonlók viszonzását, ha valamiért kicsit mérges vagyok a páromra/sértettnek érzem magam.
(Tudom, nem jó tulajdonság ez részemről. Van, hogy a párom nem is adott okot rá, csak én úgy érzem/beleképzelem…)
Megbánthattad valamivel? Talán úgy érzi, nem voltál elég érdeklődő az irányába? (Pl. csak röviden, keveset üzengettél)
Persze, ha a beszélgetéseitekben másban is megnyilvánul, lehet csak kezd kiszeretni belőled (vagy rosszabb esetben másfelé kacsintgat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!