Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pingin kérdése:

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

19 évesen egyátalán nem hoz lázba a párkapcsolat mint téma. A környezetem azt mondja későn érő vagyok de szerintem itt több állhat a háttérben, mivel később sem hiszem, hogy ez az állapot változna. Úgy érzem ez az egész szerelem dolog egyfajta társadalmi elvárás számomra.

Valaki van aki szintén hasonló véleményen van?

2021. dec. 5. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem volt még senki aki felkeltette volna az érdeklődésedet. Ez nem baj egyszer úgy is találkozni figsz majd valakivel aki elfogja venni az eszed ;)
2021. dec. 5. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell foglalkozni azzal ami nem érdekel. Ha nem akarsz kapcsolatot, akkor nem akarsz, másnak nincs köze hozzá.

Temérdek ember van aki nem akar kapcsolatban lenni, jól érzi magát egyedül.

2021. dec. 5. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet aromamtikus/asszexuális vagy angol gyk-hez hasonló oldalakon írd ki, ott biztos többen válaszolnak, így beszélgethetsz olyanokkal akik szintén így éreznek és kitalálhatjátok hogy mizu.
2021. dec. 5. 20:39
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
32%
Én nézetnék egy pajzsmirigyműködést. A mai táplálkozási trend mellett lassan népbetegség lesz a diszfunkciója.
2021. dec. 6. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden rendben van veled
2021. dec. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!