Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Vagy valami ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vagy valami ötlet?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, nem sokára 3. Nagyon sokszor érzem, és tapasztalom, hogy nem kapom vissza azt a törődést/ figyelmet amit én fordítok rá. Pl volt, hogy nekem éppen szünetem volt suliba, neki nem, és reggelente azért keltem korábban, hogy írjak neki cuki üzenetet,hogy jobb legyen a napja. Reggelente majdnem, hogy nekem kell mindig írnom jó reggelt üzenetet,mert tuti nem lenne rá hajlandó. Folyamat fent van,de nem írna. Vagy éreztetem vele random, hogy mennyire sokat ér ő maga,meg stb. De nekem sosem mond szépeket. 1x vagy 2x mondta nekem, hogy szép vagyok és ennyi. A szeretleket és a hiányzol dolgokat mondja nagyjából rendszeresen is,de ilyen cuki dolgokat nem csinál:/. Egy idő után rosszul esik már, mert úgy érzem csak én teszek érte valamit, és én teszek a jó kedvéért, de ez nem kölcsönös:/. Én mondtam már neki, hogy nekem az ő szándékai fontosak,de ő sosem mondta még ezt nekem. Szerintetek mit tehetek?:/ Félek erről beszélni,nem szeretném ezzel terhelni.

16/L 17/F

2021. dec. 3. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

bármennyire félsz beszélni erről vele, kell.

Nem állapot, hogy csak te teszel ezért a kapcsolatért.

Nem lehet másik lány a háttérben??

2021. dec. 4. 00:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem, több mint valószínű,hogy nincs más lány a háttérben. Amikor találkozunk is érezteti velem,hogy nagyon szeret,csak sajnos most a covid miatt úgy alakult,hogy nem találkozunk. Nem is beszél nagyon lányokkal sem, tisztáztuk az elején,hogy van 1-2 lány barátja de csak úgy is tekint rájuk mint haver.

Lehet szóváteszem majd ezt,csak majd maximum később:/

2021. dec. 4. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp beszélj vele róla, mert ez jelenleg a te lelkedet nyomja, nem kicsit.
2021. dec. 4. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek vannak ugyan arra igényei. Például én sem irogatok senkivel mikor épp társaságba vagyok vagy ilyesmi. Meg nekem sem épp jut eszembe reggelente jóreggelt üzeneteket küldeni, nekem sok lenne. Van hogy két ember nem illik össze.
2021. dec. 4. 01:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy neki nem ez a szeretet nyelve hanem mondjuk az érintés.

Nem baj, ha igényed van a szavakra, de ne csak ebben határozd meg azt, hogy szeret vagy sem. Lehet nem mondja ezeket, de cserébe rengeteget ölelget vagy sok programot akar veled. De ha ennyire zavar említsd meg neki. Ha minden rendben lenne ezeket gond nélkül meg kellene tudnotok beszélni.

Egy kapcsolatban azt kell megtanulni, hogy bármikor bármelyik fél mondhatja azt, hogy vége. Dönthetsz a megbeszélés helyett úgyis, hogy szakítasz vele ha azt érzed "felesleges" erről beszélni.

2021. dec. 4. 04:54
 6/6 anonim ***** válasza:
66%
Pár napig bírd ki, hogy ne te legyél az első, ne te írj rá először. A reakciója, vagy annak elmaradása sokat fog mondani.
2021. dec. 17. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!