Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg Anyukámat, hogy nálam aludhasson a barátom?
Anya ritkán engedi meg, hogy nálam aludjon a párom, pedig már lassan egy éve vagyunk együtt. Tudja már, hogy lefeküdtünk, nem is a szex miatt szeretünk együtt aludni, sokkal inkább az érzéki része miatt. Mikor mellette aludhatok, sokkal jobban alszom, sosem engedném el. Viszont Anya általában meg sem indokolja, hogy mi az oka. Gondolom félt, ami természetes dolog, de jó lenne hétvégente együtt aludni, viszont jelenleg havonta egyszer "kapunk rá engedélyt". Le szeretnék ülni vele megbeszélni, viszont ötletem sincs, hogyan fussak neki, hol kezdjem, hogy megértse.
Barátomat kedvelik, és látják a szüleim, hogy boldogok vagyunk, de sokat dobna a kapcsolatunkon, ha többet aludhatnék a barátommal.
Kár, hogy nem mondtad, hogy hány éves vagy.
Amúgy nyíltan meg kell mondani, hogy "anyu figyelj, én nagyon szeretem, és nagyon jó lenne, ha néha együdt aludhatnék vele"
Ebből megértheti, hogy te így vagy boldog, és megéngedheti.
Mert nincs kedve egy idegen gyereket kerülgetni minden egyes hétvégén a saját lakásában. Miért kéne ennek ennyire alapnak lennie heti rendszerességgel?
Nem, sajnos nincs olyan, hogy egy vendég nem zavar, áh, csinálj csak mindent ugyanúgy, ahogy szoktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!