Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem becsül meg a párom? Vagy csak szimplán mar nem szerelmes belém, és rámunt?
A párommal távkapcsolatban élünk, viszont mindig megoldottuk, hogy minél többet együtt lehessünk, és nagyon jól működött minden (másfél éve vagyunk együtt). Mindig odafigyelt rám, törődött velem, és boldoggá tett. Olyan dolgokat adott nekem, amiket soha életemben nem kaptam meg senki mástol. Viszont az utóbbi időben, úgy veszem észre mint ha már nem szeretne, nem lennék neki fontos, és rámunt volna… Persze szerettem volna ezt vele megbeszélni, de ha ezt felhozom, egyből én vagyok a hibás, és megint ez a téma, és hogy hülye vagyok mert ez nem így van, utána pedig ő sértődik meg rám.
Egyáltalán nem látom azt rajta, hogy szeretne változtatni a dolgokon a kapcsolatunk érdekében, ha megbánt nem foglalkozik vele, soha nem kér bocsánatot, ha esetleg sírok nem megnyugtat, hanem felháborodik, és azt mondja hogy én mindig mindenért sírok. Régen ha veszekedtünk kérte, hogy ne hagyjam el, bocsánatot kért, és azon volt, hogy megbeszéljük, most pedig ennek az ellentéte van. Szokta mondani viccből, de szinte biztos vagyok benne hogy komolyan gondolja, hogy úgy is bármit tesz, nem tudom elhagyni, és szerintem ez is az oka az egésznek, de nem tudom hogy változtassam ezt meg benne. Minden tőlem telhetőt megteszek érte, mindig a kedvében járok, odafigyelek rá, és törődök vele, Szerelmes vagyok belé, és egyszerűen feltétel nélkül szeretem, és nem akarom elveszíteni. Tegnap este azt kérdezte hogy “mi a fasz bajod van?” aztán megkérdeztem, hogy esetleg szebben megtudná-e ezt kérdezni, erre pedig azt mondta hogy nem… Azóta nem is írtam neki vissza, viszont nagyon hiányzik, de egyaltalán nem keres azóta sem… Nem tudom mit tehetnék, vagy min kéne változtassak érte
A távkapcsolat hosszú távon nem működik.
Én hagynám ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!