Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ezt célzásnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt célzásnak mondta nekem?

Figyelt kérdés

Van egy lány így haveri társaságon belül, azt vettem észre hogy tetszek neki, de úgy konkrétan nem kezdeményeztem még nála...mert ugye nem vettem ezt biztosra.

Elhívtuk hogy jöjjön el ő is egy helyre ahol voltunk iszogatni, aztán jött a barátja is. Valahogy úgy alakult hogy kettesben maradtam a lánnyal, aztán löktem az szokásos hülyeségeim, és egyszer csak szóba került a barátja és akkor ilyent mondott nekem "egyedül akartam jönni, de hát jött ő is" ilyen gond terhelten mondta.:D

Sajnáltam a srácot mert ilyen kis félénk, nyüzüge srác...szóval nem vettem annyira komolyan ezt a dolgot, tovább hülyéskedtem, amúgy ez a lány úgy közeledni próbál felém folyamatosan, de lehet én gondolom túl?

2021. nov. 22. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Szimplán lehet csak tényleg egyedül akart menni, dehogy azt milyen okból...
2021. nov. 22. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek meg jól a barátjával. Egyszerűen nélküle akart elmenni kikapcsolódni, de ettől még neked nem szabad az út.
2021. nov. 22. 18:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy sem akartam amúgy rá mozdulni, van más jelöltem, meg van is valakije...csak úgy szimplán érdekelt.
2021. nov. 22. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nem szeret egyedül maradni, így egyik kapcsolatból lép a másikba és csak akkor dobja a régit, ha már van új.

Vigyázni kell velük, mert te is könnyen úgy járhatsz, mint a barátja.

2021. nov. 22. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy célzás volt. De attól,mert neki tetszel, nem kell kapcsolatba ugrani vele. Főleg, ha neked nem is tetszik.

Meg ilyen lánnyal...van barátja és közben neked célozgat.

Neked jó lenne egy ilyen barátnő? :(

2021. nov. 22. 23:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Áh semmiképp sajnáltam volna azt a srácot, mondom ilyen nagyon kis magának való, majd keresek mást...
2021. nov. 23. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező nem érted, ha vele megcsinálta veled is megtenné.
2021. nov. 24. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!