Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinàlják ezt a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinàlják ezt a fiúk?

Figyelt kérdés
Barátommal majdnem 1 éve vagyunk együtt. Mostanság akárhova megyünk, ha van egy szép lány körülöttünk, mindig megnézi őket, de úgy néz rájuk, mint még rám soha. Tudom, hogy nem vakságot fogadnak, de miért kell ezt csinálni? Csinálja akkor, ha nem vagyok ott. Nagyon rosszul esik, és emiatt eléggé kevés önbizalmam is van.

2021. nov. 16. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Azért csinálja ezt, mert nem léptél fel ellene határozottan. Mondd meg neki, hogy ez nagyon zavar téged. Ha ezek után sem hagyja abba, érdemes elgondolkodni, hogy jó-e még ez a kapcsolat.
2021. nov. 16. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
Kivel van egy éve? Veled! Még ha más jobban is tetszene neki akkor is téged szeret.
2021. nov. 17. 05:30
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

férfi agy így vagy úgy stb.

Szerintem ha egy pasi kifog egy olyan nőt,aki fullos kívül belül,az nem fog megnézni másokat,mert logikátlan. Én saját magamról mondom.

2021. nov. 17. 07:40
 14/14 anonim ***** válasza:
38%
Te csúnya vagy neki, vannak tőled szebb lányok is, na őket persze, hogy megnézi ha már ilyen csúnya barátnője van.
2021. nov. 17. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!