Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem az exem, mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Szóval…pontosan 1 éve jöttünk össze. (Első nagy szerelem) 9 hónapot voltam vele. Augusztusban szakítottunk, mert rengeteget veszekedtünk 0-24-be együtt voltunk. Neki is rengeteg hibája volt és nekem is. De én Augusztusban “összejöttem” egy fiúval (akit ismerek 15 éve!) DE! Csak azért hogy elfelejtsem a 9 hónapos fiút…és nem sikerült:)
A szüleim nem nagyon szerették a volt barátom (9 hónapost) de azóta változott! Beszélünk újra 2-3 hete és nagyon hiányzik de félek a szüleim mit szólnak hozzá majd HA újra együtt…nem tudok mitcsinálni vele, szeretem:)
És ő is engem…:)
19/L
2021. nov. 11. 20:36
1/7 A kérdező kommentje:
Mármint “azóta változott!” A volt baratom valtozott😅
2021. nov. 11. 20:37
2/7 anonim válasza:
Ha egyszer nem mukodott az nem a veletlen muve, bar megprobalhatod de meg kinosabb lesz masodjara is szakitani
3/7 anonim válasza:
Ugyanugy szet fog esni, mindig ez a sztori.
4/7 anonim válasza:
Ne a szüleid határozzák meg az életedet. Ha van kedvetek, felmelegítitek. Aztán majd lesz valami. Mindkettőtöknek hiányzik a másik, és képes az együttlétért tenni is. Tanultatok, fejlődtetek.
5/7 anonim válasza:
Sokáig én is szerettem de beláttam nem tudok beszélni vele ugyanis nem beszél velem.
6/7 anonim válasza:
És most becsapsz és megvezetsz egy srácot, akit sosem szerettél, ezzel ártva magadnak, neki és egy 15 éves ismeretségnek. Mondd el neki, még ha utána szégyellni is fogod magad.
7/7 anonim válasza:
Pacsi, én is szeretem az exem, de esélytelen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!