Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Több mint három hónapja vagyok együtt a mostani párommal és ezidő alatt kétszer is álmodtam az exemmel. Ő volt a legelső szerelmem és nagyon hirtelen kise mondva a szakítást tiltással ért véget az egész..eléggé megviselt de ahogy megismertem a jelenlegi barátom minden jobb lett és úgy éreztem örökre eltűnt a szívemből.
De nem így lett. A mai álmom is varázslatosnak éreztem...amikor felkeltem kissé csalódott is voltam hogy ez az egész nem valóság és emiatt bűntudatom van hisz van egy NAGYSZERŰ párom most akit nem akarok elveszíteni.
2021. nov. 5. 15:10
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy éppen ezért álmodtál vele, mert ki se lett mondva a szakítás, és tudat alatt foglalkoztat a kérdés, hogy miért.
De az ilyet el kell hesegetni. 1-2 nap és elmúlik, engedd el a múltad.
2/3 anonim válasza:
Aligha fogsz még sokat álmodni róla. Elmúlik, ne aggasszon.
3/3 anonim válasza:
Bent van még ez a srác a tudatodban, ezért néha álmok formájában előkerül. Semmi gond nincs ezzel, idővel elmúlik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!