Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 15 éves lány és 22 éves fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány és 22 éves fiú közt működhet a dolog?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
90%, hogy csak a tested miatt kellesz neki. Nem fog működni hosszútávon szerintem.
2021. nov. 2. 15:12
 12/15 Chilie válasza:
40%
A lány részéről semmi baj azzal, ha vonzódik egy idősebb fiúhoz. Egy 22 éves férfi (mert annak kellene lennie) részéről nagyon gáz (szerintem) ha vonzódik egy tinihez. Ott valami nagyon nem kerek. Nem azért, mert tuti pedofil, vagy rossza szándékai vannak, hanem egyszerűen mert neki már egy magasabb szinten kellene lennie. Ha a 22 éves fiamnak 15 éves barátnője lesz, tuti megkockáztatnám a szaksegítséget...
2021. nov. 4. 16:45
 13/15 BetyarKoala válasza:
32%
Simán működik minden, sőt! Személyes tapasztalatom szerint minden ok ezzel, ha csak vadulni akarsz. Komoly kapcsolatra ne számíts. Aki azt állítja hogy "a kor különbség", meg "baj van", azok hideg prűdök. Mindegy hogy 22 és 15, vagy 40 és 33. Tökéletes korkülönbség.
2021. nov. 7. 06:18
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
Para a 22 évesnek...ne játsz a tűzzel!
2021. nov. 9. 13:41
 15/15 Morpheus RexXx válasza:
0%

Sok itt a p5ts es az idiota.. nekik sosem lesz tartos kapcsolata..

10es a beleegyeyesi korhatar a legtobb orszagban 14-15. az alkohol vasarlasa 21 ev..

Ahogyan a tinikben ugy az idosebb nokben is vannak ugyanolyanok.. aranyasok es normalis erett gondolkodasu..

Csak egy en pelda.. 14 volt a felesegem (masodik) en 31 mikor megismerkedtunk.. persze genetikailag szlav vagyok (nem urali) es nem alkoholizalok, egeszsegesen elek igy orvosi szempontbol is fele annyi vagyok..

Nos bar a gipsy horda nalunk is probalt keresztbe tenni..

Segitettem a paromnak Epiteszmernoki (belso epiteszet) felvetelizni sikeresen, hiszen nagyszuleit akarta kovetni..

Persze a parom is szlav, morszagi szerb.. nos vegul osszehazasodtunk, skandinav orszagba koltoztunk es immar 9 eve (mintha 3 lenne) kitartunk egymas mellett..

Vannak intelligens es tisztesseges peldak tehat.. persze van az unintelligens belterjes, a maslow piramis 2. szintjen levo ellenpeldak is szepszerivel.. ez az egyik oka, hogy morszag minden teren ugy lezullott ahogy.. mint az albanok..

Tehat.. ha a kerdezo intelligens, akkor merlegel es megismeri a jelolt adottsagaot.. ha unintelligens mint itt sokan, akkor inkabb marad a "ne is szaporodj mert csak feleslegesen bovited a toltelekek letszamat ami a hanyatlast erositi"..

2021. nov. 10. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!