Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány és 22 éves fiú közt működhet a dolog?
Sok itt a p5ts es az idiota.. nekik sosem lesz tartos kapcsolata..
10es a beleegyeyesi korhatar a legtobb orszagban 14-15. az alkohol vasarlasa 21 ev..
Ahogyan a tinikben ugy az idosebb nokben is vannak ugyanolyanok.. aranyasok es normalis erett gondolkodasu..
Csak egy en pelda.. 14 volt a felesegem (masodik) en 31 mikor megismerkedtunk.. persze genetikailag szlav vagyok (nem urali) es nem alkoholizalok, egeszsegesen elek igy orvosi szempontbol is fele annyi vagyok..
Nos bar a gipsy horda nalunk is probalt keresztbe tenni..
Segitettem a paromnak Epiteszmernoki (belso epiteszet) felvetelizni sikeresen, hiszen nagyszuleit akarta kovetni..
Persze a parom is szlav, morszagi szerb.. nos vegul osszehazasodtunk, skandinav orszagba koltoztunk es immar 9 eve (mintha 3 lenne) kitartunk egymas mellett..
Vannak intelligens es tisztesseges peldak tehat.. persze van az unintelligens belterjes, a maslow piramis 2. szintjen levo ellenpeldak is szepszerivel.. ez az egyik oka, hogy morszag minden teren ugy lezullott ahogy.. mint az albanok..
Tehat.. ha a kerdezo intelligens, akkor merlegel es megismeri a jelolt adottsagaot.. ha unintelligens mint itt sokan, akkor inkabb marad a "ne is szaporodj mert csak feleslegesen bovited a toltelekek letszamat ami a hanyatlast erositi"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!