Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezt?
Nem tudni, de ebből ítélve már nem úgy áll hozzád mint korábban és ennek több jelét is adja. Lehet persze hogy csak taktikázik, hogy kattogj rajta, ami be is jön.
Ha akarsz tőle valamit, beszélj vele hogy most mi van kettőtök között, mi ez a hugizás. Vagy elmondja normálisan, vagy ott is érezni fogod hogy nem stimmel valami, akkor eldöntöd hogy hagyod-e az egészet.
Amúgy nagyon gáz ahogy viselkedik a srác, még gázabb ha idősebb mint 14.
Fura, én tizenévesen előbb hívtam a csajt huginak majd azután estem bele mint vak ló a szakadékba... :D Az irány jó csak összekeverte a sorrendet, majd megtanulja. XD
Amúgy miért nem kérdezed meg tőle, hogy hát akkor mit is szeretett volna eredetileg / most mit szeretne? Mert ha semmit akkor nyilván pont nem foglalkozna veled, más részről ha amúgy még nem alakult ki semmi azon kívül, hogy ok nem rossz pasi akkor ott van az az opció is, hogy haver / barát aztán csá, majd jön más aki egyébre is jelentkezik.
“Nem 15-16 évesek vagyunk”
Ugye tudod hogy ez csak ront a helyzeten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!