Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek egy kényszerbeteg lánnyal?
Figyelt kérdés
Már egy ideje járok pszichológushoz és egyre kevesebben tünetem van. Ja és tisztasághoz köthető az Ocdm
16/L
#kenyszebeteg
2021. okt. 29. 11:11
2/9 A kérdező kommentje:
#1 hát kb.az utcára is nehezén tudtam ki menni. Most már csak a nagyobb tömeg közén nehéz mennem
2021. okt. 29. 11:13
3/9 anonim válasza:
Szerintem simán. Főleg, hogy érzed a gondot és kezdesz is vele valamit.
4/9 anonim válasza:
Bár én nő vagyok, így releváns választ nem adhatok. De! Nagy tiszteletem,h küzdesz ellene!!!!
5/9 anonim válasza:
Én igen, összejönnék ilyen lánnyal.:D
6/9 anonim válasza:
Feleségem kicsit tisztaságmániás. Én néha ezt kényszeresnek és pótcselekvésnek éreztem. Neki segített, hogy elkezdett agyagozni. Javaslom próbáld ki te is! :-) Szóval ha szabad lennék járnék ilyen lánnyal, igen. :-)
7/9 anonim válasza:
Nem problema, ossze jonnek ilyen lannyal
8/9 anonim válasza:
Simán összejönnék, rendkívül érdekesnek találnám, szeretem ha van valami szerethető heppje az embereknek😉
22F
9/9 anonim válasza:
Igen, összejönnék. Valami mindenkivel van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!