Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális szerintetek?
Igen, normális.
Az viszont nem, hogy alapvető dolgokat nem tudtok megbeszélni.
Hányszor találkoztatok úgy kettesben??
Nekem egyszer az egyik lány panaszkodott, hogy még nem volt csók és nem is tapiztam.
Hát basszus.
Háromszor találkoztunk, egyszer ott volt az anyja és a húga, a húgát ismertem, mondtam neki, hogy amúgy jó csaj a nővére. A hugica meg jelezte az észrevételem és összejöttünk.
Második talin is ott volt az anyja és a húga. A harmadikon csak a húga mászkált velünk. Hát tényleg fura, hogy nem másztam rá a családja előtt.
Szóval érdekelne a teljes történet. Mert sok infót nem adtál.
Ez így elég kevés infó. Például nem ártott volna, ha leírod, hogy kinek mennyi tapasztalata van. Mert ha neki semmi, de neked már van tapasztalatod kapcsolatok terén, akkor ez a te balf*szságod is. Tudom, hogy könnyebb a másikra fogni, de senki nem mondta, hogy nem te nem kezdeményezhetsz.
#6 meg egy idióta, 2 hét már messze az az idő, amikor meg kellett volna történnie az első csóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!