Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit javasoltok mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok mit tegyek?

Figyelt kérdés
a barátommal már közel 2 éve együtt vagyunk és állandóan megpróbál irányitani megszav mindent és ha nem ugy van ahogy ő mondja akkor erőszakoskodik állandóan bunkóskodik és uralkodni akar felettem. sokszor elgondolkodtam már azon hogy szakitanunk kéne de végül nem szakitottunk soha. kezd elegem lenni és azt hiszem már nem érzem azt mint az elején. megváltozott nagyon és ez nekem nem tetszik mondtam már neki is de mindig tagadja vagy engem hibáztat érte. nem ütött meg soha de lögdösött megszoritott kiabált és ezek után büntudatot keltett bennem hogy ez az en hibam es nem kellene ilyen lennem stb. nem tudok vele szakitani mert még mindig szeretem és félek hogy megbánnám ha szakitanék vele és fájna nagyon a hiánya. szerintetek mit kéne tegyek?

#szerelem #boldogság #uralkodás mások felett
2021. okt. 21. 16:43
A kérdező szavazást indított:
szakitsak vele
maradjak vele
adjak neki még egy esélyt
36 szavazat
 1/6 October15 ***** válasza:
88%
Leszögezném jó előre, hogy sem femináci, sem SJW, se progresszív balos nem vagyok de: ez iskolapéldája a bántalmazó kapcsolatnak. :D Teljesen érdektelen, hogy van-e fizikai / milyen szintű a fizikai bántalmazás. Kuka de nagyon gyorsan.
2021. okt. 21. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hát ez egy csodapasi, maradj vele mindenképpen!

Sok boldogságot kívánok ehhez a gyönyörű kapcsolathoz, érezd jól magad, amíg agyon nem ver, meg nem késel, esetleg meg nem fojt!

2021. okt. 21. 17:13
 3/6 anonim válasza:
100%
Én is adtam még egy esélyt, aztán mehettem bíróságra meg rendőrségre, mert összevert. Ez csak egyre rosszabb lesz, hidd el.
2021. okt. 21. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakíts, ennek így nincs értelme. Sőt, ahogy előttem írták, egyre durvább lesz. Uralkodót szeretnél magad felé, vagy egy társat magad mellé?
2021. okt. 21. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

Át akar nevelni, ami másoknál sosem végződik eredményesen. Nálatok is ez lenne. Most még tűrsz, de már gondolkozol a szakításon, mert rosszul érzed magad miatta.

Tehát? Gyorsan szakíts, ne légy a kapcája.

2021. okt. 21. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Persze, hogy fájna. DE, ez nem normális, egyáltalán nem egészséges. Ez egy jó ok a szakításra.
2021. okt. 23. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!