Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Bárátnőm nagyon megváltozott, hétköznap alíg ír ha ír is akkor se úgy, mint elötte!1x se írja már, hogy szeret és ha meg kellene valamit beszélni akkor én leszek a végén a bunkó meg ilyenek!Amikor meg együtt vagyunk akkor elfordul és kb mintha nem is lennénk együtt!1 hónapos a kapcsolat és már látom, hogy más van a képben, szóval szerintem szakítás lesz a hétvégén mert ez így engem nem fog kiidegelni… Én megtudtam neki mondani a dolgokat, de ő áh titkolozik meg palizik!Haverom látta őt meg egy csávót és ölelgették egymást, persze unokatesó volt… szerintem kasztrálom magamat vagy nem tudom2021. szept. 28. 23:17
1/15 anonim válasza:
Ne is csinálj vele semmit egyszerűen töröld tiltsd, és soha többé ne foglalkozz vele.
Azt várja hogy megszopasson, azért sumákol, hogy majd elmondhassa "megcsaltalak" ne add meg neki ezt az örömet...ignoráld ennyi, hülye k..va.
2/15 A kérdező kommentje:
De szeretem és nem értem miért csinálja ezt!Én megyek hozzá én kedveskedek felé és én teszem oda magamat míg ő kb azt mondogatja, hogy szar az élet nem szereti senki!Ha írom, hogy szeretem akkor meg csak egy “oke”-t kapok
2021. szept. 28. 23:31
3/15 anonim válasza:
Talán mert egy hallatán álszent p..ca? Keress valaki mást...
5/15 anonim válasza:
Csórikám nem lehet, h depis?
De amúgy szakíts. Ha ez van 1 hónap után, mi lesz később.
6/15 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy velem semmit nem oszt meg!Ha kérdezem, hogy van valami baj, akkor csak annyit vág rá, hogy semmi… ja és este bevallodta, hogy megcsalt szóval ma munka után lapátra teszem!Tegnap még pénzt is akart kérni, hogy utaljak :D
2021. szept. 29. 08:37
8/15 A kérdező kommentje:
Én 21 a lány 19
2021. szept. 29. 09:22
9/15 anonim válasza:
Megcsalt, után pedig még pénzt is kér.
Úristen!
10/15 anonim válasza:
Hát na, biztosra akart menni. Ennél már csak az lenne gázabb, ha abbol a pénzből a pasinak akart volna valamit. Azért remélem észnél leszel és szakítasz, nem engeded magad befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!