Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harapásnyom a hasán?
Barátnőm hasán a köldökével
egy vonalban megláttam egy elég erőteljes elszíneződést. Fehérebb volt, hosszúkás kb 5cm hosszú, kicsit bemelyult is a bőr felülete. Elég szabályosan egyenes volt illetve függőlegesen volt. De mégis kicsit úgy nézett ki mint egy erősebb pár napos harapás.
Kérdeztem hogy ki azt mondta hogy a ruha nyomta meg úgy biztosan.
Ez hogy lehetséges? Senkinek nem a köldökénél van az öv például meg nem is volt mostanában olyan ruhákban. Honnan tudható ez biztosan?
Lányoknál??
Van olyan nadrág aminél köldök felé is esik.
Nekem volt olyan, hogy exem harapdált. Az kissé olyan nyomot hagy, mint a szívás és nagyon tud fájni, utána több napig is érzékeny. Nem hinném, hogy harapás lenne, de attól még tartsd nyitva a szemed.
F
Már miért ne lehetne köldöknél az öv egy magas derekú nadrágon?
De ahogy leírod, mindegy is az öv. Semmiképp nem harapás.
Elég lrimitív ilyet feltételezni, ráadásul alap biológiai ismereteid sincsenek.
Ennyire nem bízol benne, hogy ilyen ócskaságot feltételezel róla?
Egy szorosabb nadrág, vagy szoknya korca még csúnyább gyűrődést is okozhat a bőrön. Sőt, gyűrődéseket! Volt, mikor a harisnyanadrágom gumis része úgy belevágott a bőrömbe, hogy még a bordázatának a lenyomata is
megmaradt. Hogy lehetsz ilyen egyszerű, mint a faék? Szegény lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!