Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egyéjszakás kalandok vagy várjak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kalandok vagy várjak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe "szerelmes" vagyok, de ahoz mire ebből kialakuljon köztünk valami ahoz idő kell...Viszont már 16 éves vagyok és eléggé vágyok nemi együttlétre, szeretnék túl lenni dolgokon, de ezt mind úgy, hogy nem szerelmi alapon mert nem tudnám sajnos viszonozni. Gondoltam, hogy elmegyek bulizni és gátlások nélkül csinálni ezt-azt, akkor úgy ott túl lenni a dolgokon valakivel, csak nem tudom megbánnám e ha olyannal történik meg akit nem is ismerek, vagy szerintetek ez felelőtlenség? Vagy inkább várjak még kitudja meddig mire kialakul ez a kapcsolat "avval a fiúval".

2021. szept. 27. 19:49
1 2
 11/12 Hanna S ***** válasza:
100%
Várj még a szexel
2021. okt. 6. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy lány pár éve akivel osszejöttem. Szerelem volt mindkét oldalról. Nagyon erőltette a témát, és elmondtam neki hogy nekem szerelemből volt az elso, neki viszont egy sima egyéjszakásból volt.

Hiába szerettem, onnantól kezdve valahogy nem tudtam rá úgy nézni, mint előtte. Pár hétre a beszélgetés után szétmentünk.

Ez persze egy ritka eset. Én azt mondom úgy cselekedj amit legbelül érzel.

2021. okt. 31. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!