Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az hogyha lesz egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha lesz egy barátnőm kiszeretek belőle egy hónap alatt?

Figyelt kérdés
Volt már egy pár barátnőm de mindegyiknél azt éreztem 1 hónap után hogy már unalmas és kiszerettem belőle. Ez miért van?
2021. szept. 17. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy, ilyenkor sokan vannak így, de olyant is ismerek akinek csak 1 volt egész életében meg az is van neki, fogalmam sincs hogyan bírják ezt.
2021. szept. 17. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Szia uram :D Hasonló cipőben járunk.

Én sem szerettem soha egy-két hónapnál több időt beleölni egy kapcsolatba. Sok szerintem ilyenkor még az inger, hogy annyi mindenkivel lehet, meg a másik lehet jobb, stb... Meg uncsi egy idő után.

Én is nagyon becsülöm azokat, akik hosszú évekig tudják ugyanazzal csinálni a dolgait, nekem eddig sosem ment.

2021. szept. 17. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatot fenn is kell tartani, lehet ezzel van a gond. Ha nem, akkor is, szerintem ez később változni fog.:)
2021. szept. 17. 23:08
 4/7 A kérdező kommentje:
És még arra jöttem rá, hogyha nem azonnal hanem később írsz vissza egy lánynak pl csak 5-10 perc után akkor jobban oda lesz érted, többször fog keresni. Vagyis lehet csak nálam volt így.
2021. szept. 17. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ez általánosítás, semmi valóságalapja nincs ennek a feltételezésednek, már csak abból adódóan sem, hogy minden lány más.
2021. szept. 17. 23:16
 6/7 A kérdező kommentje:
All girls are the same :D
2021. szept. 17. 23:22
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Meg is erdemled igy , hogy nincs kapcsolatod sokaig. Helyesbitek , nekunk lanyoknak jo nelkuled :)
2021. szept. 18. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!