Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De ez a lány miért csinálta ezt randin?
Megismertem egy szép lányt facebookon like-olgatott stb aztán ráírtam hogy találkozhatnánk,erre azt mondta okés.
El is jött a talira (fél órát késett azért) szóval elég hülyén éreztem magam,de elvittem egy helyre ahol el is kúrtam miatta 20 ezer forintot (piára) viszont én nem sokat ittam,szóval észnél voltam.
Vele sem volt semmi baj,de leültünk egy padra smárolni,és arra jöttek valami ismerősei,és fogta magát és elment velük,engem ott hagyott a p..ba egy szó nélkül annyit sem mondott hogy majd később visszajövök.
Láttam hova mennek (kocsmába) és a lány után mentem és lekiabáltam a fejét hogy amúgy ő normális vagy ez mi a f..z volt erre ő "hát nem tudom mi volt velem csak elkapott valami érzés, hogy nekem mennem kell".
Na mindegy elmondtam minden idiótának stb erre azt vettem észre hogy jön utánam haza. Az egésznek az lett az eredménye hogy itthon lecumizott de másnap én kidobtam,de nem igazán hatotta meg a dolog...most ez mi volt? Ilyen szar randim soha nem volt még...és nem vígasztalt nagyon hogy le rántott.
Valakivel volt már hasonló? És ha keres még foglalkozzak ezután vele?
Mondj le róla örökre!
Útszéli szajha, semmi más.
Érzéketlenül bánik mások érzelmeivel. Az ilyen nem lesz soha normális gondolkozású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!