Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ilyen esetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit táborban ismertem meg és nagyon jókat beszélgettünk, nevettünk, utolsó nap együtt reggeliztünk és azóta is beszélgetünk, van köztünk ~300km, de megbeszéltük, hogy majd fogunk találkozgatni.

Nem tudom, hogy hogyan tekint rám, rákérdezni pedig félek és nem tudom, hogy mit csináljak annak érdekében, hogy megkapjam a választ. (ugye a megkérdezésen kívül)

Mit tanácsoltok?

16/F

2021. aug. 29. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
300 km azért nagyon nagy távolság szerintem, főleg ebben a korban. Nem fogtok találkozni csak úgy, amikor szeretnétek.
2021. aug. 29. 13:39
 2/11 anonim válasza:
93%
Szerintem érdeklődj iránt, de őszintén. A lányok szeretik a figyelmességet (hidd el tudom). Ha tényleg szeret téged azt majd észre fogod venni. A lényeg hogy ne add fel. És lehet sokat kell várni. De ha tényleg szereted akkor megéri.
2021. aug. 29. 13:43
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 Tesómnak van fent a fővárosban lakása, azt mondta, ha kb.egy hónap múlva beköltözik, hétvégenként aludhatok nála.

#2 Értem én, de milyen jelekből kellene tudnom, hogy tetszem neki, vagy tényleg kedvel?

2021. aug. 29. 13:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 ő is fel keres téged, érdeklődik irántad, hosszan válaszol az üzeneteidre (tehát nem akar lerázni), stb. De jobban észre vehető személyesen vagy videohivasban
2021. aug. 29. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
300 km sok... Nekem van kocsim, de ennyit nem mennék utána, főleg azért mert rendszeresen rohadt drága lenne csak a benzin, de hát te fiatalabb vagy lehet máshogy gondolkodsz.
2021. aug. 29. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Kamaszként egy szerelem egy életen át tart. Aztán idősödnek ők is, és rájönnek a dolgokra. :))
2021. aug. 29. 18:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt a kérdésre! :)
2021. aug. 29. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele minél többet, és érzeni fogod, ha bejössz neki.
2021. aug. 29. 21:48
 9/11 A kérdező kommentje:
És itt ütközöm bele abba a problémába, hogy úgy érzem, hogy bejövök neki, viszont nem bízom meg a saját "érzéseimben", és bizonytalanná válok, hogy akkor mi is van
2021. aug. 29. 21:54
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Kérdezz rá nyugodtan. Ha most nem tetszel neki, akkor nem emiatt fog visszautasítani. Ha pedig bejössz neki, akkor sokat nyerhetsz az ügyön.:)
2021. aug. 29. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!