Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak, hogy ne gondolj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne gondoljak rá? 16/f

Figyelt kérdés
Dolgozok, de a melóban is rá gondolok,majd miután haza érek akkor azzal emésztem magam, hogy írt-e, vagy nem,nincs semmilyen foglalkozás ami alatt ne gondolnék rá,az volna a legjobb ha ahol élek lennének barátaim, de sajnos nincsenek, csak más városban, oda meg minden nap nem tudok utazni. Minden lánnyal történő kapcsolatom azzal megy tönkre, hogy az unalmam miatt folyton én keresem őket, és untatom őket az unalmas dolgaimmal, illetve túl bonyolítok mindent, bele képzelem a rosszat a kapcsolatunkba, a sok gondolkozás miatt.
2021. aug. 22. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Hogy rá gondolj azt nem tudod elkerülni, de hogy azt felismerd és utána másfelé eveztesd őket, az segít. Mikor megint a lány jut eszedbe, kösd át valami másra, ami hozzád kapcsolódik, pl. mit akarsz csinálni majd délután, vagy a hétvégén, gyűjtesz-e valamire és azzal kapcsolatban ötletelgess, találj hobbikat, azon gondolkozz hogyan tudnál ott barátkozni, haverkodni új emberekkel vagy szimplán milyen új dolgok érdekelnének.

Ha a lánnyal kapcsolatban valami rossz jut eszedbe - ahogy írtad, beleképzeled a rosszat - mondogasd magadnak hogy ez hülyeség, csak te látod bele, nincs is úgy. Helyette képzelj el egy jó helyzetet, hogy valójában azt csinálja és hagyd úgy azt a gondolatot, lépj megint valami másra.

Lényeg hogy az agyadat "be kell tanítanod", a megszokott gondolatok medréből kiszakítani.

Azon is érdemes lenne agyalgatni, hogy mitől képzeled bele a rossz dolgokat, azzal is foglalkozni és ha pl. sebeket okozott valaki korábban, akkor időt és energiát szentelni magadnak hogy engedd begyógyulni őket.

2021. aug. 22. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha elszeretned terelni a gondolatod keress kihivast. Arra oda kell fokuszalni es nem ra fogsz gondolni. Akar lehet ez egy uj hobbi vagy sport vagy barmilyen feladat. A lenyeg hogy probalj kilepni a komfort zonadbol. Ezek nehezebbek lesznek es muszaj leszel odafigyelni.
2021. aug. 22. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket, megfogadom őket. Van egy hobbim az edzés, de mivel fáradt voltam így hanyagoltam, az talán még tudna segíteni. Ezek tényleg jó tanácsok, köszönöm még egyszer. :)
2021. aug. 22. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szépen leírtál mindent magadról, ami negatívan hat rád. Ezeken változtass és igazodj az előttem válaszolókhoz. Sikerülni fog.

Ffi.

2021. aug. 23. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!