Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelességből írnák neki? Van értelme?
Szóval van egy lány aki nagyon tetszik külsőre,párszor láttam élőben is,bekövetett instagrammon tényleg egy fullos kis csaj minden téren.
Viszont nálam annyiban kimerül az egész,hogy tetszik a külseje és ennyi :D.
Tehát nem is biztos hogy szeretnék tőle bármit is max egy randit.
NA DE itt az érdekesség hogy én csak ezt azért csinálnám mert "kötelező" egy ilyen szép lányra ráírni,de egyébként nem is akarok tőle semmit,és mégis késztetést érzek hogy írjak neki és fogalmam sincs miért.
Egyébként jellemző rám hogy az összes k--át aki létezik én megkapom/vonzom magamra....értelmes kapcsolatom egy sem volt :D
Ennek így mi értelme van? Hagyjam inkább?
Hát szórakozd ki magad, írj rá. Sztem nem viccből teszi ki magát a netre, és nem viccből követ be. Végén még megsajnálom a kis csitriket hogy kihasználod őket..
Egyértelmű hogy megdugod és otthagyod, ennyike.
Hali Krisz este BF1? XD
Nyilván rá akarsz próbálni ha már 1x jól néz ki hátha nem teljesen gatter a személyisége.
Amúgy konkrétan mit is vesztesz akkor ha ráírsz? Max kiderül, hogy yep egy újabb "k".
5.: Ezt meg kell említeni? Upsz tényleg ez a GYK... a morális mérce itt igencsak alacsonyan van.
Kérdező: Nyilván a ráírást szigorúan normális keretek között, nem kell olyat kamuzni aminek a közelében sem vagy. Vagy egyszerűen hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!