Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tinderen miért vannak olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért vannak olyan nők akiknek tök felesleges használni?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja regisztráltam erre az oldalra,volt pár matchem meg sok like-om,de igazából leszartam az egészet/senkivel nem találkoztam,nem is írtam...na de nem is ez a lényeg.

Azt nem értem miért vannak olyan csajok fent,és egy csomó akiknek teljesen felesleges ez az egész,jól néznek ki,bármikor találnak valakit maguk mellé,nagy városban laknak (biztos nagyobb is az esélyük),minden második nő elmehetne modellnak de tényleg..

Szóval egyáltalán nem értem minek nekik ez a szar?

2021. aug. 13. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Ego növelés 🤷‍♂️
2021. aug. 13. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert talán így sokkal nagyobb az esélyük a párkapcsolatra!
2021. aug. 13. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Ritkán járnak olyan helyre ahol új emberrel lehet találkozni, a nagy számok törvénye alapján nagyobb eséllyel találnak olyat aki bejön neki
2021. aug. 13. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel én meg kérdezhetném, hogy te miért vagy fent, ha nem is érdekel az egész, nem is írsz senkinek, és még szarnak is tartod? Lehet nem mások dolgával kellene foglalkoznod. Nem láthatsz bele az életükbe, nem tudhatod, hogy mi miatt nem tudnak/akarnak más módon ismerkedni.
2021. aug. 13. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nehezebben ismerkednek élőbe vagy a valóságban nem úgy néznek ki.De rengeteg oka lehet.Beszélgess az egyikkel és kérdezd meg tőle:D
2021. aug. 13. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!