Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmmel párkapcsolatban élünk, de most követett be egy sexshopot, akkor kellene aggódnom?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy szűz még, de nem merem megkérdezni tőle. A bolt árul fehérneműket is. Lányok, ti bekovetnetek ilyen oldalakat? Ha igen, akkor miért?2021. aug. 11. 18:18
1/19 A kérdező kommentje:
Tavkapcsolatban élünk, de várunk a "pillanatra" mert azt mondta, hogy korai. Elmultunk 18ak már, de nem tudtam jobb helyre írni.
2021. aug. 11. 18:22
2/19 anonim válasza:
Aggódnák a helyedben, mert furcsa, hogy sexshopot követ.
3/19 anonim válasza:
Lehet véletlen is. Multkor néztem, hogy benne vagyok 3 csoportban meg látok 2-3 oldalt, meg van pár függőben lévő ismerősöm akiket jelöltem. Nem tudom hogy csináltam.
Lehet az is, hogy pl jó fehérnemüket árulnak.
Vagy érdekli a bdsm világ is és készül pár dologra, ha oda kerülne a sor. Vagy pl ismerőse kérte meg, hogy kövesse már be valamiért.
De lehet más egyéb van a háttérben. Pontosat ő tudna mondani.
4/19 A kérdező kommentje:
Talán annyi érv van mellette, hogy árulnak ilyen rocker harisnyakötőt, és lehet, hogy az miatt követte be.
2021. aug. 11. 18:59
5/19 A kérdező kommentje:
Hmm, a bdsm tetszik neki, anno beszéltünk róla, lehet, hogy egy harisnya hashtag miatt látott egyet és megtetszett neki. Mondjuk a múltkor egy albérletes oldalt kedvelt be és még kb 1-2 év mire tud költözni.
2021. aug. 11. 19:01
6/19 anonim válasza:
Biztos vett egy rezgőfülű nyuszit.
Egy távkapcsolatban is vannak az embernek szükségletei.
7/19 anonim válasza:
Azt akartam írni, amit az utolsó is. Attól, hogy nem feküdtök le, nekünk lányoknka is vannak emberi szükségleteink, amiket szeretünk kielégíteni, u know what is mean.
Vagy lehet egy harisnya miatt volt. Vagy egy vibrátor miatt. Szerintem nem számít :D
8/19 anonim válasza:
Én ezen nem aggódnék. Mármint, ebből mi rosszra következtettél? Illetve ahogy előttem is írták, a lányoknak is vannak szükségleteik, én pedig nagyon úgy veszem észre, hogy a mai tizenévesek egyre kevesebb gátlással beszélnek az önkielégítésről és a szex-játékokról. Már egy pár éve van annak, hogy elballagtam középiskolából, viszont már nálunk sem voltak ezek a dolgok tabuk. Emlékszem hogy volt egy lány csapat akik az egyik barátnőjüknek vettek egy vibrátort 18. szülinapjára poénból. Könnyen lehet hogy a párod is csak kinézett valamit magának és így "barátkozik" az ötlettel, vagy valami akcióra vár, ki tudja. Aztán lehet a végén még téged lep meg valami közös dologgal, nyugi.
9/19 anonim válasza:
Most attól félsz, hogy megcsal egy szexshoppal? Vagy mi a kérdés lényege?
10/19 A kérdező kommentje:
Nem, attól, hogy talált valakit és néz valami közös"játékszert" de így szerintem, ha a vibrátor miatt is, lehet, hogy csak nézelődik, mert érdekli. Bocsi a kerdesert, csak aggódtam, mert fél évig nem tudunk találkozni..
2021. aug. 11. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!