Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
A barátom nélkülem ment nyaralni az anyjával ✨kettesben✨. Addig amig ott vannak, nem lehet vele telefonalni/facetimeolni mert bent van az anyja a szobában.(minden nap szoktunk alapjáraton) 5 napról van szó.
Messengeren pedig kemeny 1 szavas valaszokkal lerendez. Szerinte ez igy teljesen helyen van, mert "nem tudok most ezzel mit csinálni
".
Jogosan vagyok rá mérges?
18L 21F
Vagy felveszed a harcot anyucival, vagy hagyod a srácot.
Az a baj, ha most emiatt szakítasz, akkor a mama elérte a célját, a fiúcska megint csakis az övé lesz.
Mert szerintem ez a célja.
Bár nekem nem kéne ilyen fiú. 21 évesen már nem kéne, hogy anyu irányítsa. Még azt is megszabja mennyit beszél a barátnőjével. Vicc.
Na úgy tűnik döntő többségben egyhangú válaszokat kaptál.
Mama pici fia általában puhány, önző. Megszokta, hogy anyuci folyton kinyalja a fenekét. Lusta is, önbizalomhiányos is. Hát nem tudom ezeken a tulajdonságain mennyire tudna változtatni, mert ezek elég meghatarozó jellemzői egy embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!