Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy mit akar egy fiú?
Keres akkor is, amikor amúgy egy barát keres? Viselkedik úgy veled, mint egy baráttal is viselkednél?
Vagy csak nyomul?
Igen és próbál megismerni.Néha keres ,de nem olyan sokszor.Finoman próbálkozik, mert én elég zárkózott vagyok.
Nem csak nyomul.Úgy érzem erdekli, hogy ki vagyok mikor beszélgetünk, de mégsem keres annyira.Nem hív el randizni plcsak célozgat(egy baráti körben vagyunk,osztálytársak).Régebben elég csúnyán álltam hozza, de azóta megváltoztunk mindketten.
Egy jó tipp, a fiúk is visszajelzést igényelnek néha. Neki óriási jelzésértékű az, ha egyszer nem ő keres, hanem te őt. Így teljesen friendzoneban érezheti magát..
Ha keresed, érzi hogy gondolsz rá, nem csak ő rád. Ha látod rajta az érdeklődést, és nem két napja, akkor valószínűleg érdekled őt kapcsolat szinten is.
Ha zárkózott vagy, lehet, hogy nem is akar annyira nyomulni. Időt hagy neked. Nincs ezzel probléma.
Majd kiderül mi lesz köztetek, vedd lazán a dolgot, de ha tetszik neked, legyél nyitott egy esetleges találkozóra hívásnál.
Egyszer-egyszer te is keresheted. Mert úgy gondolhatja, ha mindig ő ír, akkor talán nem érdekel annyira téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!