Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az ha sokkal magasabb a fiú a lánynál?
Nem értem miért tetszik a lányoknak az hogy 150 centis létükre 190 centis fiút akarnak. Nekem ez a magasságkülönbség már túl furcsa lenne. Mert oké, a fiú legyen a magasabb kb egy fél fejjel de ne kettővel.
Vagyis hogy egy lánynak mi a jó abban ha ennyire de sokkal magasabb a fiú?
Látszatra jól néz ki, de egyébként egyáltalán nem jó. Kényelmetlen kézenfogva sétálni, megölelni, vagy épp megcsókolni a másikat.
Tapasztalat...
155 cm-es létemre én sem értem. Nekem valahogy kínos magas emberekkel lennem... Most ez a társadalmilag menő és ha az ember nem is így gondolja, akkor is így kell lennie. Vagy nemtom'
17l
Én szeretem ha a fiú nagyobb nálam, meret így kisebbnek, törékenyebbnek érezehetem magam mellette. Ha velem azonos magasságú, de tömegre nagyobb, az is oké, csak alacsonyabb, "kisebb" ne legyen nálam. Én ezt egyszerűen nem tudom tolerálni, nem érzem magam jól olyan fiú mellett aki kisebb nálam.
A 150-190cm páros viszont már tényleg kényelmetlen, én szerencsétlenségemre lányhoz képest elég magas vagyok.
21 L
Szerintem általában azért van ez, mert aki alacsony, az általában magas akar lenni, épp ezért imponáló, ha magas a másik. De ez nem csak itt van így.
Nyilván van más látásmód is.
Mert ez az új divat, az új férfi ideál a magas & vékony pasi.
Egyébként meg a 150-155 cm magas lány viszonylag ritka, a férfiakkal együtt a lányok átlagmagassága is nőtt. Egy átlagos tizen-huszonéves lány kb. 165 és 175 cm között van.
Én, férfiként a 175 centimmel meg szinte már eláshatom magam. A férfi kortársaim átlagos magassága 180-185 cm körül van már.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!